Nybyggd skärgårdslycka på Horn

Visning Horns strandväg 7
Kontakta mäklaren för visning

Horns strandväg 7

Boarea
129 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
677 m²
Pris
4 595 000 kr utgångspris

Nu har du möjligheten att förvärva en fin villa på Horns strandväg.

Du som är den första ägaren till ett nyproducerat hus har även möjlighet att få två till fem års amorteringsfrihet, beroende på din belåningsgrad.

Idag erbjuds du också ett helt år räntefritt antingen under din tid av byggnadskreditiv eller din bolåneränta om du väljer att flytta in omgående. De första två som tecknar sig för Horns strandväg kommer att få ta del av erbjudandet.

Horns Strand ligger endast 5 km från centrala Västervik och förtrollar med ett måleriskt läge vid Örserumsviken. Här i den vackraste skärgårdsmiljön mellan hav och skog smygs åtta vackra ryggåshus in bland tallar och blåbärsris, signerade OkiDoki Arkitekter. De har alla delvis havsutsikt och ligger i en sluttning som doppar fötterna i vikens glittrande vatten.

Den träklädda villan om 129 kvm vänder sig mot havet med stora fönsterpartier och en ljuvlig altan. Sällskapsdelen med vardagsrum och kök är öppen till nock och bjuder på ljus och rymd. En luftig sommaridyll året om!

Husets mer privata halva är ritad för komfort i vardagen, men också med omsorg om kära gäster. Här finns tre sovrum varav ett masterbedroom med klädkammare, eget badrum och utgång till terrassen. Ytterligare ett komfortabelt badrum nås från passagen, och strax intill ligger en fullt utrustad tvättstuga med egen entré. Här är det smidigt att slinka in och byta om efter fisketuren, golfrundan eller utflykten i bärskogen.

Husets inredning andas kvalitet och nordisk elegans. Ljus ekparkett i alla rum samspråkar harmoniskt med fönsterbänkar av Carrara-marmor och sober skåpinredning från svenska Vedum. Golven i entrén och badrummen är vackert klinkade.

Horns Strands läge nära havet och city gör det till en fulländad semesteridyll och en lika perfekt plats att bo på året runt. In till stan tar man sig lätt med bil eller cykel, och Lysingsbadets golfbana hägrar endast tre kilometer bort. För att inte tala om alla smultronställen bland soldränkta klipphällar, kajakstråk och fågelskådningsplatser. Och någonstans bland kobbarna tuffar skärgårdsbåten fram till de vackraste öarna ute i havsbandet. Precis nedanför huset finns en fin båtbrygga med Y-bommar där du de första fem åren får en båtplats helt kostnadsfritt. Därefter går det utmärkt att hyra den vidare via Marginalen Fastigheter.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Simon Rydman

073-076 62 77 | simon@rydmanlanga.se