Sälja bostad Till salu Kommersiellt Nyproduktion Kontakta oss

Kalmarspecialisterna till din tjänst

Vi har drivit mäklarbyrå sedan 2011 och har därmed samlat på oss en erfarenhet och lokalkännedom utöver det vanliga. Det vi inte vet om Kalmars bostadsmarknad är inte värt att veta! Vi förmedlar inte bara villor och bostadsrätter utan är också experter på nyproduktion och kommersiella fastigheter.

Energi och laganda

Rydman Langå är en personlig mäklarbyrå med energi och laganda. Vår framgång är gemensam och vi hjälps åt med stort och smått. Anlitar du oss får du inte bara en mäklare, utan ett sammansvetsat proffsteam.

Köpa, sälja, värdera eller nyfiken på bostadsmarknaden i Kalmar?

Vi blir glada om du hör av dig, oavsett om du funderar på att sälja, vill värdera din bostad eller är nyfiken på marknaden och vad vi kan göra för dig. Skicka ett mail eller slå en signal. All kontakt med oss är förutsättningslös och förpliktigar inte dig till någonting. Däremot är chansen stor att vi hittar en perfekt matchning mellan dig och din nästa bostadsaffär hos oss.

Frida Langå

Frida är registrerad fastighetsmäklare sedan 2013. Frida har tidigare med stor framgång drivit Mäklarringen Kalmar tillsammans med Simon. Frida beskrivs av sina kunder som en empatisk, lyhörd och oerhört målinriktad mäklare.

Sagt om Frida:

”Frida är en helt fantastisk mäklare. Extremt proffsig och väldigt tillmötesgående. Alltid tillgänglig”

”Energi, proffsighet, effektivitet och med ett leende på läpparna, det är Frida”

Hanna Eriksson

Hanna är registrerad fastighetsmäklare samt utbildad nationalekonom. Hon har tack vare sitt driv och kundengagemang på kort tid blivit en efterfrågad mäklare.

Sagt om Hanna:

"Vi kände förtroende för Hanna från första stund när hon klev in i vårt hem.”

"Väldigt proffsig mäklare som höll vartenda ord hon lovade, var tillgänglig och uppdaterade mig under hela försäljningen.”

Åsa Holmkvist

Åsa är registrerad fastighetsmäklare och har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2004. Hon har även jobbat som bostadsstylist och fotograf. På Rydman Langå ansvarar hon för kundvård, kommunikation och kontor.

Sagt om Åsa:

”Åsa har en gedigen erfarenhet av mäklarbranschen. Det är få som slår henne när det kommer till service och att skapa goda kundrelationer”

Simon Rydman

Simon är byråns företagsmäklare, främst med inriktning på fastighetsbolag. Han har i flera år förmedlat kommersiella fastigheter och gjort affärer med de största fastighetsbolagen i Sverige. Har tidigare jobbat som fastighetsmäklare. Önskar du rådgivning och hjälp med en bostadsrättsombildning är Simon helt rätt person att vända sig till. Simon startade sitt yrkesliv som säljare på Anebyhus.

Sagt om Simon:

”Simon har ett otroligt brett kontaktnät inom fastigheter, också långt utanför Kalmar.”

"Vilken service och kundbemötande, 100% koll på siffror och avtal samt väldigt ödmjuk och hjälpsam på alla sätt.”

Viktor Krüger

Viktor Krüger är byråns kreative direktör. Han har ett genuint intresse och stor kunskap inom foto och film. Viktor jobbar tight ihop med mäklarna, stylister och kunder för att vårt bildmaterial ska bli så informativt och snyggt som möjligt. Vi tycker även att det är värt att nämna att Viktor har lirat fotboll i juniorlandslaget.

Kontakta oss