Sälja bostad Till salu Kommersiellt Nyproduktion Kontakta oss

Energi och laganda

Vi på Rydman Langå vill att du som kund ska uppleva oss som en personlig, omtänksam och driven mäklarbyrå. Vi har aldrig strävat efter att bli störst eller att sälja flest bostäder. Vår ambition är att skämma bort våra kunder med vår tid, en stressad mäklare är ingen bra mäklare. Vårt fokus har alltid varit att få nöjda och återkommande kunder.

Rydman Langå är en familjär mäklarbyrå med energi och laganda. Vår framgång är gemensam och vi hjälps åt med stort som smått. Vi är stolta över vårt jobb och vi värnar om varandra och våra kunder. Hos oss går alltid laget före jaget.

Vi har drivit mäklarbyrå sedan 2011 och har därmed samlat på oss en erfarenhet och lokalkännedom utöver det vanliga. Det vi inte vet om Kalmars bostadsmarknad är inte värt att veta! Vi förmedlar inte bara villor och bostadsrätter utan är också experter på nyproduktion och kommersiella fastigheter.

Frida Langå

Frida är registrerad fastighetsmäklare sedan 2013. Frida har tidigare med stor framgång drivit Mäklarringen Kalmar tillsammans med Simon. Frida beskrivs av sina kunder som en empatisk, lyhörd och oerhört målinriktad mäklare.

Sagt om Frida:

”Frida är en helt fantastisk mäklare. Extremt proffsig och väldigt tillmötesgående. Alltid tillgänglig”

”Energi, proffsighet, effektivitet och med ett leende på läpparna, det är Frida”

Hanna Eriksson

Hanna är registrerad fastighetsmäklare samt utbildad nationalekonom. Hon har tack vare sitt driv och kundengagemang på kort tid blivit en efterfrågad mäklare.

Sagt om Hanna:

"Vi kände förtroende för Hanna från första stund när hon klev in i vårt hem.”

"Väldigt proffsig mäklare som höll vartenda ord hon lovade, var tillgänglig och uppdaterade mig under hela försäljningen.”

Åsa Holmkvist

Åsa är registrerad fastighetsmäklare och har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2004. Hon har även jobbat som bostadsstylist och fotograf. På Rydman Langå ansvarar hon för kundvård, kommunikation och kontor.

Sagt om Åsa:

”Åsa har en gedigen erfarenhet av mäklarbranschen. Det är få som slår henne när det kommer till service och att skapa goda kundrelationer”

Simon Rydman

Simon är byråns företagsmäklare, främst med inriktning på fastighetsbolag. Han har i flera år förmedlat kommersiella fastigheter och gjort affärer med de största fastighetsbolagen i Sverige. Har tidigare jobbat som fastighetsmäklare. Önskar du rådgivning och hjälp med en bostadsrättsombildning är Simon helt rätt person att vända sig till. Simon startade sitt yrkesliv som säljare på Anebyhus.

Sagt om Simon:

”Simon har ett otroligt brett kontaktnät inom fastigheter, också långt utanför Kalmar.”

"Vilken service och kundbemötande, 100% koll på siffror och avtal samt väldigt ödmjuk och hjälpsam på alla sätt.”

Isabella Olsson

Isabella är byråns duktiga stylist och fotograf. Hon har ett brinnande intresse för det estetiska och har ett skarpt öga för detaljer. Isabella ansvarar för stylingkonsultationer, styling och fotografering

Vid sidan om sin anställning här hos oss läser hon Customer Experience Management på Linnéuniversitet. När det blir en stund fritid över ägnar hon sig gärna åt skidåkning, skridskoåkning, familj och vänner.

Kontakta oss