Sälja bostad Till salu Kommersiellt Nyproduktion Kontakta oss

Vi har mäklat i Kalmar länge och kan varenda gata i stan

När vi får förtroendet att hjälpa dig blir vår viktigaste uppgift att lära känna dig och ditt hem. Vi sätter oss in i din bostads karaktär, standard och läge. Först då får vi en rättvis och korrekt bild av just ditt hem och kan matcha det mot vårt breda kontaktnät. Vi drivs att hitta den perfekt matchen mellan bostäder och människor.

Vi hjälper dig att höja spekulantens upplevelse

När vi presenterar ditt hem i våra säljkanaler jobbar vi med högkvalitativa verktyg inom foto, film och grafik för att ge en rättvis och attraktiv bild av vad som väntar en presumtiv köpare. Vår kompetente och dedikerade fotograf Viktor gör alltid det lilla extra för att ditt hus ska presenteras på ett snyggt och informativt sätt.

Självklart hjälper vi dig att förbereda hemmet inför fotografering och visning, med allt från tips på hur du själv kan höja spekulantens upplevelse till en professionell homestyling av våra duktiga stylister Elsa och Åsa på Studio Kolonn.

Ditt hem förtjänar en god ambassadör

Varje hem är unikt och varje hem förtjänar en god ambassadör. Vi som fastighetsmäklare är ditt hems tillfälliga ambassadör och det är vi som står för det första intrycket gentemot spekulanten. Vi vet att det är av yttersta vikt att en mäklare är påläst och har förståelse för bostaden hon eller han förmedlar. Kunskap, trygghet och omtanke ger förtroende och förtroende är den bästa grunden för en riktigt lyckad affär.

"Kunskap, trygghet och omtanke ger förtroende och förtroende är den bästa grunden för en riktigt lyckad affär."