Ekerum

The Oak - Ölands nya livsstilsboende!

Nyproduktion
Visning Gårdsvägen 48
Kontakta mäklaren för visning

Ekerum | Gårdsvägen 48

Boarea
40 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
1 993 kr/mån
Pris
1 995 000 kr

Vi hälsar dig varmt välkommen till The Oak - Ölands nya livsstilsboende.
Med inflytt redan till sommaren kan du så snart du önskar njuta av ett fantastiskt boende där du blir första ägare.

På Gårdsvägen i Ekerum kan du leva ett härligt semesterliv men bostaden och läget gör sig alldeles ypperligt även för permanentboende. Bostadsformen är lättskött vilket gör att du frigör tid för dina fritidsintressen, lata dagar på stranden och mysiga utflykter på den vackra ön.

Föreningen består av 69 stycken högkvalitativa bostadsrätter i tio arkitektritade hus. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Föreningen har tillgång till en pool samt poolhus där du kan njuta efter en lång dag på golfbanan.

Läget mellan Ölandsbron och Borgholm är exemplariskt. Du har korta avstånd till fullt utbud av service, shopping och nöjen i såväl Färjestaden som Borgholm. På intilliggande Ekerum resort bjuds det på två 18-hålsbanor, padel, uthyrning av mountainbikes, restauranger och fullt av aktiviteter. När du önskar ta ett svalkande dopp i Kalmarsund kan du göra det i den långgrunda, barnvänliga och mysiga viken som ligger på ett kort promenadavstånd. Du har närhet till vacker, unik och rofylld natur. Här kan du som du förstår fylla dagarna med roliga aktiviteter samtidigt som du kan tillåta dig att koppla av och njuta av det lugn som omgivningar ger.

Du har möjlighet att hyra ut din bostad via Ekerum Resort och föreningen tillåter juridisk person som ägare.

Varmt välkommen på visning i sommar.

Ansvarig mäklare

Andreas Warme

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-966 85 06 | andreas@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Frida Langå

073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se