Funkabo

Bra planerad tvåa på första våning

Visning Adelgatan 7A
Kontakta mäklaren för visning

Funkabo | Adelgatan 7A

Boarea
56.5 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 684 kr/mån
Pris
820 000 kr utgångspris

Varmt välkommen till en välplanerad tvårummare som är perfekt belägen på våning nummer ett. Endast en halvtrappa upp och du välkomnas av bostadens rymliga hall, en hall som ger gott om plats för skor och ytterkläder. Hallen är så pass stor att du kan möblera den med byrå eller dylikt om du önskar det. Längre fram i hallen finns garderober som rymmer mer förvaring. Hallen leder dig till bostadens samtliga rum.

I det nyligen renoverade och funktionella köket finns det gott om bänkyta att jobba på och den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis, ugn, diskmaskin, inbyggnadsmikro och fläkt. När köket renoverades öppnades också planlösningen upp mot matrummet vilket gjort köket mer rymligt och socialt.

Hemmets stora sällskapsrum kan tack vare sin storlek möbleras på flera olika vis. Önskar du förutom matbord både soffa, fåtöljer och fler möbler så går det alldeles utmärkt. Rummets fönster vetter åt föreningens lummiga baksida. Via detta trivsamma sällskapsrum når du den ovärderliga balkongen som man inte vill vara utan. Att kunna sitta ute i det fria och äta kvällsmat är en skön känsla.

Vidare har lägenheten ett sovrum i bra storlek samt ett helkaklat badrum.

Väljer du att bosätta dig på Adelgatan bor du med korta avstånd till förskola/skola, mataffärer, fina grönområden och Kalmarsund samtidigt som du snabbt och enkelt tar dig till centrum och universitetet.

Brf Talldungen är en välskött förening som är lågt belånad och fint skött. Genom åren har föreningen genomfört flera större renoveringar, så som stambyte, takrenovering, fönsterrenovering och renoveringar av tvättstugor. Det finns cykelförråd, tvättstugor med torkrum och en gästlägenhet som kan hyras när vänner eller familj kommer på besök. Till lägenheten hör förråd och matkällarförråd.

Väl mött.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se