Getingen

Trivsam tvåa med inglasad balkong

Visning Kaptensgatan 5B
Kontakta mäklaren för visning

Getingen | Kaptensgatan 5B

Boarea
56 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
4 390 kr/mån
Pris
1 140 000 kr utgångspris

Varmt välkommen till populära Getingen och mer specifikt Kaptensgatan 5B. Söker du en trivsam tvårummare i gott skick och i ett mysigt och lugnt område med närhet till centrum? Då är detta något för dig.

Boendet har fördelat sina kvadratmeter på helt rätt ställ vilket gör att hela hemmet känns rymligt och mycket trivsamt. På golvet ligger ett gediget trägolv som enhetligt följer med i bostadens samtliga rum. Du får ett hemtrevligt kök där du som vanligtvis trivs i köket kommer trivas utmärkt men också sällskapet som kan slå sig ner vid bordet och njuta av utsikten över takåsar och himmel. Ett större matbord få plats framför ett köksfönster som släpper in morgonljus. Vita luckor och svart bänkskiva är en tidlös kombination som faller de flesta i smaken. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, induktionshäll, fläkt och diskmaskin.

Sällskapsrummet har en fin känsla över sig och är i så pass bra storlek att det går möblera efter just ditt tycke och smak. Från sällskapsrummet stiger du ut på den inglasad balkongen som ger dig ett extrarum för avkoppling. Här ute har du fri utsikt över trädtoppar och när solen går ner för dagen är det du som sitter på första parkett.

Sovrummet är också i bra storlek vilket gör att en dubbelsäng, sängbord och mer möbler får plats. Mot ena väggen finns det garderober som följer köpet. Sist har du ett fräscht badrum med badkar samt en uppskattad klädkammare som gör att du kan hålla ordning och reda i din garderob.

På Getingen blandas fina villor med lika fina lägenheter. Du har cykelavstånd till allt som Kalmar har att erbjuda, så som vackra grönområden, Kalmarsund, Kvarnholmen med hela dess utbud, men också affärer och Universitetet.

Varmt välkommen på visning.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se