Berga

Praktiskt enplanshus på lugn återvändsgata

Denna bostad är förbesiktigad
Visning Blå gatan 8
Kontakta mäklaren för visning

Berga | Blå gatan 8

Boarea / Biarea
116 / 14
Biarea
14 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
663 m²
Pris
2 595 000 kr utgångspris

Det trivsamma och välskötta enplanshuset på Blå gatan 8 ligger väl beläget med gångavstånd till allt det som gör att du och din familj kan få en trivsam och smidig vardag. Här bor du bra med direkt närhet till skola/förskola, fina lekplatser, mataffär, grönområden och endast en kort cykeltur till fina badplatser. Med cykel, buss eller bil tar du dig snabbt och bekvämt in till centrumkärnan. Ett läge som är naturnära och samtidigt på ett perfekt avstånd till centrala Kalmar, det bästa av två världar helt enkelt.

Villan du ska besöka ligger på en eftertraktad hörntomt, som gör att du via tomten kan ta dig från din framsida till din baksida och är praktiskt fördelad på ett plan.

Interiört bjuds det på öppna, sociala ytor och stora fönsterpartier med ett generöst ljusinsläpp. Köket renoverades 2022 och fick då en mer öppen och social planlösning till såväl matplats som sällskapsrum. I dag är köket modernt utformat och utrustat med kyl/frys, häll, fläkt, inbyggnadsmikro och diskmaskin. Från köket tar du dig naturligt vidare ut på framsidans trivsamma uteplats där en markis kan dras ut när det blir för varmt i solen. Här ute kommer du garanterat spendera mycket tid. I anslutning till köket finns plats för ett större matbord men också en mindre soffgrupp och tv. På morgonen kan nyhetsmorgon rulla på tv samtidigt som du fixar frukosten i köket.

Bostaden har idag tre sovrum men det finns möjlighet att få till fyra sovrum om du önskar det. Det största rummet passar perfekt som föräldrasovrum då både dubbelsäng, sängbord och byrå eller garderober får plats. I anslutning till detta rum ligger ytterligare två rum som passar som barnrum, kontor eller hobbyrum. Sovrummen har sina fönster mot den lugna baksidan. I denna del av hemmet finns också en praktisk klädkammare.

I det stora sällskapsrummet har du ett stort härligt fönsterparti som släpper in rikligt med dagsljus. Rummet är så pass stort att det verkligen kan möbleras efter familjens behov. Du får gott om plats för soffa, fåtöljer, TV, hyllor och ett större matbord. Skulle du vilja ha ytterligare ett sovrum så kan rummet delas av.

Hemmet har två badrum. Båda har dusch, handfat, spegelskåp och toalett. I anslutning till den praktiska groventrén finns en tvättstuga med utgång till både fram och baksidan. Här finns tvättmaskin, torktumlare, tvättho och skjutdörrsgarderober.

På baksidan kan du tillbringa tid i ett mysigt inglasat uterum. Uterummet blir till en perfekt plats att uppehålla sig när regnet smattrar där ute eller när det är för kallt. Baksidans trädgård är lummig och blir på våren en grön liten oas. Framsidan ger plats för dina planteringar eller kanske barnens studsmatta?

Familjens bil kan smidigt parkeras på den asfalterade uppfarten eller i garaget.

Framför dig har du ett hemtrevligt och lättskött boende som passar alla åldrar och familjekonstellationer.

Varmt välkommen på visning !

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se