Bergavik

Balkong med utsikt över Kalmarsund

Visning Enighetens väg 63
Kontakta mäklaren för visning

Bergavik | Enighetens väg 63

Boarea
82 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
4 922 kr/mån
Pris
1 650 000 kr

Enighetens väg ligger väl beläget vid kanten till Kalmarsund. Bosätter du dig här blir dina närmsta grannar fina badplatser, populär motionsslinga och vacker natur. Lägg till att du har promenadavstånd till förskola/skola, mataffär, lekplatser, vårdcentral, bibliotek och du har nära till det mesta.

Enighetens väg kännetecknas av sina röda små hus och idylliska innergårdar där man snabbt känner sig som hemma. Inom området finns lekplatser, fotbollsplan, sittplatser m.m.

Nu kan vi hälsa dig varmt välkommen till en bra planerad trea som mäter hela 83 kvm. När du nu ska upp till våning nummer två väljer du själv om du vill använda trappor eller hiss, båda möjligheterna finns. I hallen finns plats för dina ytterkläder och skor. Till vänster från hallen ligger ett badrum i bra storlek. Här finns badkar, handfat, toalett, spegelskåp, tvättställ, öppningsbart fönster och den alltid så uppskattade tvättpelaren som gör att du tvättar när det passar dig bäst.

Bostaden har två sovrum i bra storlek. Det första rummet rymmer dubbelsäng, sängbord och fler möbler men ändå upplevs det som rymligt. Här finns också en klädkammare som gör att du äntligen kan hålla ordning bland dina kläder. Det andra sovrummet är också i bra storlek och kan nyttjas som så väl sovrum, extrarum eller kanske till en trevlig sittgrupp som nuvarande ägare valt att göra.

Det väl tilltagna och ljusa sällskapsrummet har fönster i två olika väderstreck. Du får plats med både matbord och soffgrupp om du önskar det. Från rummet tar du dig ut på balkongen som har vacker utsikt över Kalmarsund. Balkongen ligger placerad så du kan njuta av solen under större delen av dagen till dess att solen går ner.

Via både hallen och sällskapsrummet når du köket som har ett stort fönsterparti med utsikt över innergården. Här får du plats med ett matmöblemang för 4–6 personer och utrusningen består av hel kyl, frys, spis, ugn, fläkt och diskmaskin.

Förutom det fantastiska läget tar du dig smidigt in till centrala Kalmar med cykel, bil eller buss. Du får helt enkelt det bästa av två världar.

Den aktiva och ytterst välskötta föreningen är uppbyggd med flera små innegårdar vilket ger en gemytlig bykänsla i miniformat. På området finns grönområden, lekplatser, planteringar och sittplatser. I föreningen finns gemensamt gym, samlingslokal, pingisrum, laddstationer mm. Föreningens månadsavgifter har varit på samma nivå sedan den bildades. Vid årsskiftet 2022/2023 höjdes avgiften för första gången för att möta läget med kraftigt stigande räntor och ökade kostnader för el, fjärrvärme, sophämtning m.m. Denna höjning är inkluderar i aktuell avgift, tryggt och bra att veta.

Väl mött på visning!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se