Ekerum

Bästa läget med havsutsikt i Ekerums Golfby

Visning Golfbyvägen 140
Kontakta mäklaren för visning

Ekerum | Golfbyvägen 140

Boarea
90 m²
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
4 148 kr/mån
Pris
4 550 000 kr

Välkommen till en enastående möjlighet att förvärva ditt drömhem i den eftertraktade Golfbyn på Ekerum. Denna fantastiska bostadsrättsvilla erbjuder det bästa läget i området med havsutsikt över Kalmarsund och dess vackra solnedgångar, vacker natur och hundraåriga ekar. Det är mycket sällan som en villa i den s k främre raden mot Kalmarsund saluförs. Bostadsrättsföreningen Ekerum nr 1 har mycket god ekonomi och är lågt belånad. Detta ger dig extra trygghet!

Under åren 2016-2017 genomgick hemmet en omfattande totalrenovering som har förvandlat det till en modern pärla av högsta kvalitet. Helkaklade badrum erbjuder en touch av lyx och komfort. Köket är hjärtat av varje hem, och detta är inget undantag. Med sin eleganta vita design och köksö med inbyggnadsugn och -micro samt ekskiva med sittplatser för måltider och umgänge kombinerar det stil och funktionalitet på allra bästa sätt. Här finner du generösa förvaringsutrymmen med praktiska stora draglådor för att organisera och hålla kök och porslin i ordning. Ett snyggt och modernt kök med noggrant utvalda detaljer gör matlagningen och trivseln till en fröjd.
De tre sovrummen är utformade för både avkoppling och funktion, med genomtänkta detaljer som skapar en harmonisk atmosfär. Det nedre stora sovrummet med utsikt mot Kalmarsund har anpassats för att även kunna vara ett tv- och sällskapsrum om man så önskar. Bostaden som har både utbyggt kök och sovrum (större rum) är även försett med två luftvärmepumpar inkl kylfunktioner, en på vardera våning. Dessa pumpar ger dig möjlighet att reglera temperaturen efter dina önskemål och skapa den perfekta kostnadseffektiva inomhusmiljön oavsett årstid. När de kyligare dagarna kommer kan du tända en brasa i täljstenskaminen som är extra upphöjd från golvet och har sidoglas för att skapa den bästa mysfaktorn!

Golfbyn på Ekerum är känd för sin unika kombination av naturskönhet, sport och avkoppling. Med närheten till golfbanan och underbara vandrings- och cykelleder får du en omedelbar koppling från huset till den gröna omgivningen och möjligheten att njuta av en avkopplande dag på banan eller vid en rastplats intill sundet. Närheten till havet är en påminnelse om Ölands vackra kustlinje och dess möjligheter till rekreation och utforskning.
Villan tillhör bostadsrättsföreningen Ekerum nr 1. Här sköts allt exemplariskt av föreningen. I årsavgiften ingår förutom vatten/avlopp även mycket bra bredband, sophämtning, försäkring (ej för lösöre) även skötsel av grönområden, klippning och yttre skötsel samt målning av huset. På vintern sandar och plogar föreningen alla vägar i golfbyn. Föreningen tillhandahåller även året runt en stor fin och praktisk tvättstuga med välutrustade maskiner utan extrakostnad.

Detta är inte bara en bostad, det är en livsstil. Här kan du njuta av både den aktiva och avkopplande sidan av tillvaron, allt inramat av modern komfort. Korta pendlingstider till Borgholm, Färjestaden eller Kalmar för shopping, arbete eller aktiviteter.
Familjen som äger bostaden idag har bott året om i huset vilket alltså fungerar alldeles utmärkt. Livskvalitet på bästa sätt. Välkommen att uppleva detta extraordinära hem i Golfbyn på Ekerum. Kontakta oss för en privat visning och låt oss guida dig till ditt nya paradis.

Ansvarig mäklare

Andreas Warme

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-966 85 06 | andreas@rydmanlanga.se