Kvarnholmen

Välplanerad pärla på Kvarnholmen

Visning Strömgatan 3B
Kontakta mäklaren för visning

Kvarnholmen | Strömgatan 3B

Boarea
38 m²
Antal rum
1 rum
Månadsavgift
1 887 kr/mån
Pris
1 495 000 kr utgångspris

På en lugn och skyddad innergård finns den här riktigt välplanerade och ombonade ettan. Det här en bostad som bjuder på såväl funktion som gott om hemtrevnad. Lägenheten gör rum för allt det som en bostad för en person behöver. Vi vågar tro att du kommer att stormtrivas från först stund när du har flyttat in.

Hallen som hälsar dig välkommen gör plats för såväl ytterkläder som skor. I hallen kan du placera en byrå eller garderob. Efter hallen möter du ett kök med matplats. Matplatsen gör plats för ett möblemang där 4-6 personer får plats att sitta ner, umgås och äta gott. Här kan dina gäster hålla dig sällskap samtidigt som du tillreder maten. Nästa del av bostaden är det kombinerade sov- och sällskapsrummet. Här har nuvarande ägare precis satt in bra med garderober som självklart följer köpet. I övrigt gör rummet plats för stor soffa, soffbord, TV och säng. Med en smart möblering får allt plats, allt det som behövs för att både du och dina vänner som kommer besöka ska trivas.

I föreningen finns en gästlägenhet som du som medlem kan hyra, perfekt om du får långväga gäster på besök. Det finns också ett gym som du kan nyttja samt ett mindre bibliotek.

Här på Strömgatan 3B bor du lugnt samtidigt som du har hela Kvarnholmens utbud och bekvämligheter runt hörnet. En kort promenad tar dig till restauranger, shopping, gym, mataffär, universitet mm. Kommunikationsmöjligheterna är optimala med närhet till tågstation och busshållplats.

Du har en förmånlig månadsavgift på 1887 kr/mån.

Välkommen att bo bra till en fin månadskostnad!

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se