En kustnära idyll i hjärtat av Öland

Nyproduktion
Visning Ormgatan 21C
Kontakta mäklaren för visning

Ormgatan 21C

Boarea
64 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
4 172 kr/mån
Pris
1 670 000 kr Fast pris

Det är svårt att inte lockas av Öland. En fantastisk plats med så mycket att erbjuda, inte bara på sommaren, utan hela året om. Med ett problemfritt och bekvämt boende kan du sluta bekymra dig över alla måsten och i stället lägga tiden på att till fullo, njuta av öns magi varje dag.
Här bygger GBJ Bygg just nu olika typer av lägenheter och du kan flytta in i en helt ny bostad, redan i juni 2023!

Kristallklart vatten, vackra solnedgångar, naturupplevelser i världsklass, solmogna jordgubbar – ja här kan du släppa vardagens måsten och verkligen njuta av livet. I Färjestaden har du lika nära till stranden som till natursköna alvaret. Saknar du den lilla stadens brus, tar du enkelt cykelfärjan Dessi över till Kalmar. Här får du allt och lite till!

I Färjestaden, endast två kilometer från Kalmarsund, bygger GBJ Bygg ett bostadskvarter som tar vara på Ölands bästa sidor. Möjlig inflyttning är redan till midsommar!
Havsnära livskvalitet, betalbara insatser och ett fridfullt grannskap är ingredienserna i detta projekt som tilltalar familjer, seniorer, bostadsdebutanter och alla däremellan.
Brf Solstrimman erbjuder just nu en stor härlig tvåa med egen uteplats. Den här uteplatsen ligger lugnt och ostört, så här kan du njuta av lugnet och kanske dagens första kopp kaffe?
Lägenheten ligger i markplan och har egen ingång och även en liten stensatt plats på framsidan. Här kan du njuta av den gemensamma pergolan, en grillplats, fruktträd och möjligheter att träffa dina grannar under trevliga och enkla former

Skjut fram din inflyttningsdag
Vi erbjuder dig som köper en ny bostadsrätt av oss, möjligheten att skjuta upp tillträdet av din nya bostad i upp till 12 månader. Det minimerar risken för att du ska behöva betala dubbla boendekostnader i det fall försäljningen av din nuvarande bostad är svår och drar ut på tiden.
Du behöver inte gå igenom några ansökningar och kan välja att ta del av erbjudandet oavsett vart i processen du befinner dig, dock senast en månad före det inflyttningsdatum vi meddelat dig. Det är enkelt – behöver du skjuta på ditt tillträde löser vi det.

Läs mer här Inbyggd trygghet - GBJ Bygg AB

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se