Stora Frö

Granne med Kalmarsund och vacker natur

Visning Stora Frögårdsvägen 12
Kontakta mäklaren för visning

Stora Frö | Stora Frögårdsvägen 12

Boarea
45 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
1 813 kr/mån
Pris
1 395 000 kr

I en alldeles fantastisk miljö där du blir granne med naturen och lugnet men också med Kalmarsund, dess badstränder och vackra solnedgångar finner du denna bostad som totalrenoverades 2022. Bostaden kan bli en fin intäktskälla då uthyrningsmöjligheterna är väldigt goda.

Vi hälsar dig varmt välkommen till Stora Frögården och en välplanerad tvårumslägenhet där den öppna planlösningen mellan kök och sällskapsrum ger fina sociala ytor. Rummet är idag möblerat med ett matmöblemang, soffbord och en bäddsoffa som ger fler sovplatser när det behövs.

Det ljusa köket från Electrolux bjuder på all den utrustning du behöver. Maskinellt är köket utrustat med kyl, frys, häll, fläkt, diskmaskin och inbyggnadsmikro.
Från köket och sällskapsrummet når du altanen som ligger mot områdets mysiga innegård. Innegården ligger i anslutning till en populär restaurang och café som bl.a. erbjuder fantastiska vedugnsbakade pizzor.

I sovrummet får en dubbelsäng och sängbord enkelt plats och förvaring finns i form av garderober. Från sovrummet har du in- och utgång intill din egna parkeringsplats.

Det fint renoverade och moderna badrummet är utrustat med dusch, handfat med kommod, spegelskåp och tvättmaskin.

Är du en person som uppskattar att vara i vattnet så ligger Surfers Center Öland i din närhet som har både uthyrning och försäljning av brädor, segel, kites, våtdräkter mm. Det finns även möjlighet att gå kurser i både vindsurfing och kitesurfing. När vinden är stilla så passar det perfekt att ge sig ut för Enn paddeltur på en SUP.
Gillar du land bättre så är Öland känt för sina vackra landskap och utomhusaktiviteter, inklusive vandring. I området finns många stigar att utforska, allt från lätta promenader genom åkrar och skogar till mer utmanande vandringar i tuffare terräng. Öland är också ett populärt resmål för fågelskådning på grund av dess varierande utbud av livsmiljöer, inklusive skogar, våtmarker och kustområden.

Sammanfattningsvis är det här ett boende omgivet av vacker natur med direkt närhet till Kalmarsund i ett lugnt och soligt område på vackra Öland.
I den tacksamma månadsavgiften på 1648 kr ingår förråd och parkeringsplats.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se