Fjölebro

Nyproducerad enplansvilla i Fjölebro

Visning Mätarevägen 10
Kontakta mäklaren för visning

Fjölebro | Mätarevägen 10

Boarea
112 m²
Antal rum
3 rum
Tomtarea
559 m²
Pris
3 855 000 kr

Välkommen till ditt drömboende i Fjölebro! Denna nyproducerade enplansvilla på Mätarevägen är precis vad du har letat efter. Villan har en fasad i stående träpanel och ett yttertak i plåt med silvergrå kulör som ger den en modern och stilren look.

När du kliver in i hallen möts du av ett klinkergolv och en vit ytterdörr med avlångt glas som släpper in härligt ljus. Härifrån fortsätter du in i den rymliga öppna planlösningen som domineras av en vacker 3-stav ekparkett. Fönsterbänkar i sten ger en extra touch av elegans.

Badrummen är till perfektion med moderna helkaklade ytor och högkvalitativa spotlights. Här kan du slappna av i badkaret efter en lång dag eller ta en uppfriskande dusch under en tidig morgon.

Köket är en dröm för matlagningsentusiaster. Det är från JKE design och har alla moderna bekvämligheter inklusive inbyggnadsugn och inbyggnads mikrovågsugn, hel kyl och frys, diskmaskin, spisfläkt i överskåp samt induktionshäll. Här finns gott om utrymme för både matlagning och umgänge.

Från vardagsrummet tar du dig också ut på den härliga altanen, där solstrålarna skyddas av en mysig pergola. Perfekt för att njuta av en kopp kaffe eller bjuda på grillmiddagar. På tomten finns också ett förråd som ger extra förvaringsutrymme.

Uppvärmning sker via vattenburen golvvärme med frånluftspump från Nibe. Fastigheten är också ansluten till fiber vilket ger snabb och pålitlig internetanslutning.

Här bor du i Fjölebro, ett lugnt område med närhet till allt du behöver för en bekväm vardag. Du har enkel tillgång till såväl affärer, skolor och grönområden.

Varmt välkommen att boka en visning av denna fantastiska enplansvilla på Mätarevägen!

Ansvarig mäklare

Andreas Warme

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-966 85 06 | andreas@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Simon Rydman

073-076 62 77 | simon@rydmanlanga.se