Ljusstaden

Fin bostad med stor balkong

Visning Alice Babs gata 44M
Kontakta mäklaren för visning

Ljusstaden | Alice Babs gata 44M

Boarea
69.3 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
3 763 kr/mån
Pris
1 895 000 kr utgångspris

Nu kan vi presentera en av de fina treorna på Alice Babs gata. Med sin höga standard, sin ypperliga planering och den stora balkongen är det inte alls konstigt att denna adress blivit så populär som den är idag.

I den välkomnande hallen landar dina fötter på ett praktiskt klinker, enkelt att hålla ren och snyggt att se på. På ena sidan av hallen kan du hänga av dig ytterkläderna och rakt framför dig finns en garderob , eller städskåp om det passar dina behov bättre.

Bostadens kök är från Ballingslöv och har en lagom öppen planlösning till sällskapsrummet. Skåpsluckorna är ljusa, bänkskivan i trä och kaklet är vitt. Den maskinella utrustningen är från Bosch och består av hel kyl och frys, inbyggnadsugn och micro, häll, fläkt samt diskmaskin i rostfritt utförande. I anslutning till köket får ett matbord för 6 personer gott om plats. Det rymliga sällskapsrummet kan enkelt möbleras med soffa, tv och avlastningsbord om du önskar det.

Det större sovrummet har garderober och rymmer enkelt en dubbelsäng, sängbord och byrå. Det mindre sovrummet har också garderober och passar utmärkt som barnrum, kontor eller gästrum. Sist når vi det helkaklade och stora badrummet. Här finns dusch med vikväggar, toalett, spegel, handdukstork, handfat med kommod och ett väggskåp. Givetvis finns tvättmaskin och torktumlare vilket innebär att spring i en gemensam tvättstuga är ett minne blott. Bra är att det både finns bänkyta att vika tvätten på, tvättställ och skåpsförvaring som rymmer handdukar, tvättmedel och mycket mer. Badrummet är utrustat med golvvärme och skänker fötterna en behaglig värme.

Den stora balkongen och det ypperliga läget i föreningen är verkligen boendets stora plus. Här ute får du sol från lunch till dess att solen går ner. Glöm känslan av att känna dig instängd i en lägenhet, till den stora uteplatsen kan du både bjuda på middag ute i det fria likväl som du kan sola eller bara slappa i en skön utesoffa. Under årets varmare dagar kan du svalka dig med ett dopp i föreningens gemensamma pool. Hur lyxigt är inte det?

Bosätter du dig i Ljusstaden har du lekplatser, grönområde och naturen precis runt knuten. I området finns affärer, förskola/skola och pizzeria. En kortare biltur tar dig till det mesta Kalmar har att erbjuda, vill du cykla till vår centrumkärna tar det ca 15 minuter. Busshållplats finns på en minuts promenad från dig.

Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se