Djurängen

Fin bostad som fortfarande andas nytt

Visning Stamvägen 31
Kontakta mäklaren för visning

Djurängen | Stamvägen 31

Boarea
79 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
0 kr/mån

Varmt välkomna till ett hem som ligger bland gröna omgivningar men ändå väldigt nära centrum, förskolor/skolor och inte minst hela Hansa city.

Hemmet bjuder på 73 kvm. Varav alla av dessa kvadratmetrar nyttjas på bästa tänkbara sätt. Hela hemmet har stora fönsterpartier som släpper in rikligt med dagsljus men också ger utsikt över närliggande grönområde. Gemensamt för hela bostaden är ljusa ytskikt och ekparkettgolv från Kährs. Köket har vita, släta luckor och påkostade vitvaror. Från vardagsrummet når vi hemmets balkong som ger sol hela dagen. I andra delen av rummet får en stor soffa och tv plats.

Bostaden har två sovrum i bra storlek. Det första når vi från hemmets hall, vilket är stort och passar perfekt som föräldrasovrum. Det andra sovrummet är i perfekt storlek för att passa som barnrum, kontor eller gästrum.

Sist har vi ett helkaklat badrum med toalett, dusch, handfat, spegelskåp och skön golvvärme. Självklart finns även tvättmaskin och torktumlare vilket gör att du slipper passa tvättider.

Här bor du med direkt närhet till Berga centrum som har välsorterad mataffär, apotek, vårdcentral och pizzeria. Men också förskolor/skolor och Skälby på gångavstånd. Hansa city och centrum finns på kort cykelavstånd. Väljer du buss framför cykel finns även busshållplats nära.

I månadsavgift på 4687 kr ingår värme, vatten, fiberbredband och kabel-tv.
Varmt välkomna på visning.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se