Djurängen

Fin bostad som fortfarande andas nytt

Visning Stamvägen 31
Kontakta mäklaren för visning

Djurängen | Stamvägen 31

Boarea
73 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
4 686 kr/mån
Pris
1 695 000 kr utgångspris

Välkommen till denna väldisponerade och mycket hemtrevliga gaveltrean. Stamvägen 31 är omringat av grönskande områden och precis utanför dörren ligger en fin lekplats.

Boendet omfattar 73 kvadratmeter, där varje yta är optimalt utnyttjad. Ljusflödet genom hela hemmet är generöst tack vare de stora fönsterpartierna, vilket inte bara fyller rummen med dagsljus utan även erbjuder utsikt över det närliggande grönområdet. Gemensamt för hela bostaden är de ljusa ytskikten och den stilfulla ekparketten från Kährs. Köket är utrustat med släta, vita skåpluckor och högkvalitativa vitvaror. Från vardagsrummet har du utgång till balkongen. Den andra delen av rummet rymmer en bekväm soffa, fåtöljer, soffbord och tv.

Bostaden inrymmer två sovrum. Det första och största nås direkt från hallen och är perfekt som föräldrasovrum. Det andra sovrummet är optimalt i storlek för att fungera som barnrum, arbetsrum eller gästrum.

Avslutningsvis har vi ett badrum i en klass för sig. Här finns helkaklade väggar, toalett, dusch, handfat, spegelskåp och underbar golvvärme. Självklart finns även tvättmaskin och torktumlare, vilket underlättar och ger dig frihet över tvättiden.

Denna boendeadress ger dig närhet till välsorterad matbutik, apotek, vårdcentral och pizzeria. I närområdet finner du även förskolor/skolor samt Skälby, allt inom promenadavstånd. Med en kort cykeltur når du Hansa City samt Kalmar stadskärna. Om du föredrar buss finns även en hållplats nära.

I månadsavgiften på 4687 kr ingår uppvärmning, vatten, snabbt fiberbredband och kabel-tv.

Varmt välkommen på visning.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se