Kattrumpan

Fin bostad med sundet runt knuten

Visning Södra Långgatan 79D
Kontakta mäklaren för visning

Kattrumpan | Södra Långgatan 79D

Boarea
40 m²
Antal rum
1 rum
Månadsavgift
2 759 kr/mån
Pris
1 495 000 kr utgångspris

Nu är det dags att presentera ett fantastiskt boende på Södra Långgatan 79.
Välkommen till ett av Kalmars mest populära områden. Kattrumpan är en favorit bland många av Kalmarborna. Inte konstigt med tanke på att Kalmarsund blir din närmaste granne. Vem har inte drömt om att vakna upp till en glittrande havsutsikt på morgonen? Denna välplanerade och renoverade etta har ett stort kök och badrum. Oavsett om du ska studera på universitetet eller bara vill ha närhet till alla Kalmars bästa platser, så är detta boende perfekt för dig.

Du välkomnas av en hall med praktisk förvaring. Här finns gott om garderober som kan rymma alla dina saker. Till vänster om dig finns en avhängningsyta och plats för skoställ.

Köket är fint och ger dig som älskar att laga mat extra lyx i vardagen. Här finns gott om förvaring bakom vita köksluckor. Från köksfönstret ser du sundet. I köket finns det också plats för ett matbord för fyra personer.

Den sociala ytan i denna bostad är perfekt. Du har plats för soffa, säng, skrivbord men också matbord om du skulle vilja. Välj det som passar dig bäst.

Badrummet är rymligt och inrett i dämpade färger och har allt man kan önska sig.

Varmt välkommen till ett hem som ger dig en bekväm och enkel vardag med lyxiga bekvämligheter runt hörnet. Bosätter du dig på Kvarnholmen har du gångavstånd till centrum med hela dess utbud, universitetet men också till svalkande bad i Kalmarsund. Du kan inte bo mer bekvämt eller bättre.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se