Lindsdal

Totalrenoverad villa på lugn återvändsgata

Denna bostad är förbesiktigad
Visning Ostmästargränd 6
Kontakta mäklaren för visning

Lindsdal | Ostmästargränd 6

Boarea / Biarea
113 / 113
Biarea
113 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
1 150 m²
Pris
3 990 000 kr utgångspris

Varmt välkommen till Ostmästargränd 6. Framför dig har du en totalrenoverad villa där ingenting har lämnats åt slumpen. Här andas allt från källargolv till yttertak nytt och du som ny ägare har den stora äran att efter renoveringen vara den första på plats. Det som återstår för dig är att sätta din egen prägel på hemmet som kommer ge dig många fina minnen framöver. Först och främst befinner du dig på en lugn och barnvänlig gata i populära Lindsdal. Bostaden erbjuder stora sällskapsytor där familj, släkt och vänner kan umgås. Entréplan tillsammans med en bra planerad källare samlar tillsammans ihop hela 226 kvm.

På entréplan finner du ett bra planerat kök där färgerna går i grått och vitt. Från köket når du husets altan och vidare ut på den stora gräsmattan som i framtiden kanske kommer ha en pool. Tomten är nämligen perfekt planerad för just en pool och poolhäng. Mellan köksdelen och sällskapsdelen får ett stort matbord plats där både vänner och familj får plats. Köket har vidare en öppen planlösning mot det trivsamma sällskapsrummet som går i vinkel. Rummet har stora fönster som vetter åt två olika väderstreck vilket ger ett otroligt generöst ljusinsläpp. I denna sällskapliga del får du plats med soffa, tv och fler möbler om du föredrar det.

Bostaden har på entréplan tre bra sovrum. Det större sovrummet passar utmärkt som föräldrasovrum och här har du utgång till altanen.

Vidare på entréplan finns ett smakfullt renoverat badrum. Badrummet är utrustat med dusch, handfat med kommod, spegel, öppningsbart fönster, handdukstork, spotlights i taket och behaglig golvvärme. Önskar du badkar är det förberett för att installera det.

Det otroligt funktionella källarplanet bjuder på ett stort mysigt sällskapsrum där du kan titta på tv i lugn och ro. Extra mysfaktor ger eldstaden som står i mitten av rummet. Mer finns ett stort hobbyrum, tvättstuga, toalett, bastu, dusch och hobbyrum. Ytterligare finns det flera förråd som ger fina förvaringsytor. Givetvis är källarplanet i lika gott skick som entréplan.

På Ostmästargränd bor du på en barnvänlig och lugn gata. På ett behagligt promenad- eller cykelavstånd når du mataffär, gym, fotbollsplan, förskola, skola, hälsocentral m.m. Du bor nära en busshållplats och det finns fina bussförbindelser in till centrala Kalmar. Vill du hellre ta cykeln så finns det en riktigt bra cykelväg mellan Lindsdal och Kalmar.

Väl mött på visning.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se