Tvärskog

Fin villa med stor tomt

Denna bostad är förbesiktigad
Visning Betekullavägen 11
Kontakta mäklaren för visning

Tvärskog | Betekullavägen 11

Boarea / Biarea
150 / 120
Biarea
120 m²
Tomtarea
1 386 m²
Pris
2 290 000 kr

Nu presenterar vi en bostad i gott skick med ett fint läge. Hemmet har genomgående renoverats och de stora pusselbitarna har gåtts igenom och bytts. Planlösningen har fått ett helt nytt utfall vilket idag gör bostaden social och trevlig. Denna villa passar den lilla familjen men också den stora, helt enkelt passar det för alla familjekonstellationer. Bostadens stora yta men också med biarea i källaren gör att ni inte behöver trängas men också för att få gott om förvaringsutrymmen.

Du svänger in på Betekullavägen 11 och välkomnas av en fin villa. Trädgården är stor nog för hela familjen. Ett stort altandäck med en pool finns i mitten på tomten men tomten gör fortfarande plats för kubb, fotbollsspel och annat. Idag finns ett garage som byggts om till ett extra rum i källaren. Vill du nyttja det som rum går det bra men skulle du hellre vilja ha det som garage går det också bra.

När vi kommer in känner vi direkt en trevlig känsla. Bostadens ytskikt har noggrant gåtts över och byggts om. Idag ligger kök och sällskapsrum med en öppen och trivsam planlösning. Mellan kök och vardagsrum finns en kamin för uppvärmning men också för extra mysfaktor. Här kan familjen umgås mellan rummen. Det ljusa sällskapsrummet har stora fönster som vetter mot trädgårdens baksida och altan. Rummet gör plats för soffa, soffbord och TV.

När du når det fina köket blir du direkt imponerad. Luckorna går i en fin grå ton vilket passar huset perfekt. Här finns fina förvaring- och arbetsytor, ett perfekt kök för dig som gärna ägnar tid åt matlagning. Den maskinella utrustningen har allt du kan önska, induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin och hel kyl och frys. Från köket tar du dig vidare ut på baksidans altan som är inglasad. För de ruggiga sommardagarna kommer definitivt detta rum att nyttjas mycket.

Mer har entréplan ett stort sovrum och en praktisk hall. Såklart finns också ett helkaklat badrum och gott om förvaringsmöjligheter. Övre plan erbjuder ett mindre vardagsrum som är perfekt för barnen. Här finns två sovrum i bra storlek vilka passar perfekt som barnrum. Mer finns ett badrum i perfekt storlek.

Källaren bjuder på gott om förvaring, badrum och tvättstuga. Källaren är i gott skick och dina fötter landar på klinkers i alla dess rum. Bosätter du dig här på Betekullavägen har du promenad- eller cykelavstånd till att det du och din familj behöver för att få en fungerande, enkel och rolig vardag. Matbutik finns 5 minuter från ditt hem. du bor också med 15 minuters pendlingsavstånd till både Kalmar och Nybro. Inom 200 meter finner du lekplats, pulkabacke, belyst isbana och gym. Förskola och skola finns precis intill. I Tvärskog finns något för alla åldrar så som vuxengymnastik, fotbollsförening, padelbana och utegym. På behagligt promenadavstånd finns även Ryabackens badplats vid Hagbyån.

Varmt välkommen till Betekullavägen 11.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se