Drag

Harmoniskt läge med utsikt över Kalmarsund

Denna bostad är förbesiktigad
Visning Södra Dragsviken 714
Kontakta mäklaren för visning

Drag | Södra Dragsviken 714

Boarea
125 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
1 673 m²
Pris
3 990 000 kr utgångspris

På vägen ut till natursköna Drag får du njuta av allt det där vackra som en lantlig och kustnära miljö har att bjuda på. Du passerar vårt vackra Kalmarsund, gärdsgårdar, stenmurar, grönska och charmiga hus. Bebyggelsen är uppblandad, här finns moderna, nybyggda villor, små stugor och gårdar.

När du är framme vid Södra Dragsviken 714 och stiger ur bilen slås du av ett lugn, det där lugnet som naturen och livet på landet skänker. Södra Dragsviken är verkligen en plats för rekreation. Här bor du bra med vattnet, badplats och naturen som dina goda grannar. Från huset, dina två altaner och trädgården blickar du ut över Kalmarsund. Strax innan din blick når vattnet vilar du den på vacker och kringliggande naturen. Här kan du och din familj skapa en god boendekvalitet på landet samtidigt som ni når Kalmar på cirka 20 min med bil. Familjära Rockneby ligger cirka 5 km bort och här bjuds det på ett fint utbud av skola/förskola, ICA-butik, föreningsliv, pizzeria, idrottshall mm.

Nu välkomnas du in i villan som är väl fördelad på 125 kvadratmeter i ett plan, en utformning som passar alla åldrar. Det första du möter är en hall som övergår i en vinkel som du kan disponera på flera olika vis. Här kanske du väljer att sätta in förvaringsmöbler, skrivbord eller skapa ett litet allrum?

Husets mittpunkt är det ljusa och hemtrevliga köket. Köket ligger med bostadens sociala ytor på ena sidan och sovdelen på motsatt sida. Köket är öppet och funktionellt. I det trivsamma burspråket finns en sittbänk som bjuder in till att flera familjemedlemmar lär vilja uppehålla sig i köket samtidigt. När du tillreder en god middag kan barnen krypa upp i burspråket med en spännande bok eller göra läxan. Från köket tar du dig vidare ut till baksidans altan, perfekt när vädret tillåter frukost i sommarsol.

Villans sällskapsrum har fönster i två olika väderstreck som gör att du får ett generöst ljusinsläpp. Rummet gör plats för soffa, fåtöljer, tv, hyllor och kanske en liten läs- eller arbetshörna? Från rummet kan du öppna upp till framsidans altan. Från sällskapsrummet och altanen kan du blicka ut över Kalmarsund.
Vägg i vägg med sällskapsrummet ligger ett rum som idag använd som kontor men rummet gör sig minst lika bra som ett sovrum. Övriga två sovrum ligger i motsatt del av huset.

Det finns ett badrum med dusch samt en separat tvättstuga utrustad med tvättmaskin och förvaring- och arbetsytor.

Välkommen att flytta in och börja trivas i en boendemiljö som passar alla åldrar och familjekonstellationer. Vi hoppas och tror att du och din familj kommer trivas precis lika bra som nuvarande ägarfamilj gör idag!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se