Norrliden

Renoverat, trivsamt och inglasad balkong

Visning Norrlidsvägen 46
Kontakta mäklaren för visning

Norrliden | Norrlidsvägen 46

Boarea
63.5 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
4 470 kr/mån
Pris
745 000 kr

Nu kan vi presentera en hemtrevlig och mycket bra planerad tvårummare. Bostaden bjuder på väldisponerade ytor och goda förvaringsmöjligheter. Hemmet har ett stilrent renoverat kök som faller de flesta i smaken. Här finns gott om bänkyta att arbeta på. Köket gör plats för ett matbord för 6-8 personer.

I det rymliga sällskapsrummet vilar ett gediget trägolv och väggarna är ljusa. Rummet är i så pass bra storlek att det bjuds på flera olika möbleringsmöjligheter. Som en förlängning av sällskapsrummet ligger den stora inglasade balkongen som har utsikt över en trivsam innergård. Balkongen blir till ett perfekt extrarum där du kan spendera mycket tid från tidig vår till sen höst.

På sovrumsgolvet ligger en skön heltäckningsmatta som ger rummet en mysig hotellkänsla. Här får den större dubbelsängen enkelt plats, men också flera möbler om du önskar det.

Det helkaklade och stora badrummet är mycket fräscht. Badrummet är utrustat med dusch, tvättställ, toalett, handdukstork och en praktisk tvättmaskin som gör att du slipper springa med tvättkorgen till föreningens gemensamma tvättstuga. Det öppningsbara fönstret släpper in såväl dagsljus som frisk luft.

Vidare finns ett större förvaringsutrymme som kan användas som walk-in-closet eller förråd. Du kanske hellre väljer att göra om klädkammaren till ett hemmakontor ? Möjligheterna är många.

Bosätter du dig på Norrlidsvägen 46 har du cykelavstånd till centrum, mataffärer, naturen och har goda kommunikationsförbindelser nära dig. I avgiften ingår kabel-tv och bredband.

Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se