Berga

Välplanerat och välskött familjehus

Denna bostad är förbesiktigad
Visning Prins Hatts gränd 7
Kontakta mäklaren för visning

Berga | Prins Hatts gränd 7

Boarea / Biarea
160 / 37
Biarea
37 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
829 m²
Pris
3 990 000 kr utgångspris


Framför dig har du nu en arkitektritad och ytterst välplanerad familjevilla som mäter 160 kvadratmeter. Det här är verkligen en välskött och praktisk bostad där du och din familj har goda förutsättningar att skapa en riktigt fin boendekvalitet. Prins Hatts gränd är en lugn återvändsgata. Det insynsskyddade läget på husets baksida gör att familjen kan skapa en egen liten oas. I trädgården samsas flera päronträd som gett fin skörd, buskar och två mysiga uteplatser. Uteplatserna är placerade i två olika väderstreck vilket gör att du kan njuta av solens strålar från morgon till sen kväll.

In till bostaden finns två entréer. Nuvarande ägare har låtit använda ingången på ena kortsidan som en "vardagsentré" då den har tåligt klinkergolv samt ligger perfekt placerad jämte både kök och tvättstuga. Från framsidan välkomnas du in i en hall där du möts av ett tilltalande ljus som följer dig genom bostadens samtliga rum. Rakt fram från hallen ligger ett sällskapsrum med stora fönsterpartier som vetter ut mot den lugna baksidan. Rummet gör plats för soffa, fåtöljer, soffbord och matmöblemang om du önskar det. Från detta rum kan du via dubbeldörrar ta dig ut till den stenlagda uteplatsen på baksidan.

Från sällskapsrummet har du en social och halvöppen planlösning till ett renoverat kök. Kökets inredning går i vitt och svart, tidlöst och snyggt. Även från köket tar du dig vidare ut till trädgården. Med en naturlig och smidig väg ut från köket till trädgården blir det lätt att inta välsmakande frukostar, luncher och middagar ute i det fria.

Det finns totalt fyra sovrum och ett av sovrummen är placerat här nere på entréplan. Du kanske väljer att göra om detta rum till ett kontor eller gästrum istället ?

I övrigt på detta plan finns en bra tvättstuga samt två praktiska klädkammare om ger goda förutsättningar till ordning och reda.

Nu är det dags att ta sig vidare upp till våningsplan nummer två. Här uppe finns ett stort allrum som ger gott om olika möbleringsmöjligheter. Tre av fyra tidigare nämnda sovrum ligger här på övre plan. Det större sovrummet blir till ett bra föräldrasovrum då du enkelt få plats med dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbler om du önskar det.

Badrum nummer två har dubbla handfat, dusch, toalett och ett öppningsbart fönster.

Familjens bil kan ni smidigt parkera i garaget alternativt på den stenlagda uppfarten. Vägg i vägg med garaget ligger ett bra förråd.

I inledningen av texten läste du "praktisk bostad" och just så hör vi ägarna upprepade gånger beskriva sin bostad. De har själva låtit göra välinvesterade och funktionella renoveringar, renoveringar som nästa ägare nu kan få förvalta. Den här är verkligen likt klyschan säger en villa att "bara flytta in i och börja trivas ".

Det familjära och uppvuxna kvarteret Berga har närhet till allt det som gör att du och din familj kan skapa en rolig och smidig vardag. På promenadavstånd finns flera förskolor/skolor, lekplatser, mataffärer, gym, fotbollsplan m.m. Hoppar du upp på cykeln tar du dig på fem minuter ner till Kalmarsund, badplatser och lummiga strövområden. Gatan nedanför Prins Hatts gränd är försedd med en busshållplats om det är färdmedlet just du föredrar. Som du säkert redan har förstått är det här verkligen ett boende som passar alla i familjen.

Väl mött på visning!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se