Malmen

Fin bostad med perfekt läge

Visning Smålandsgatan 12A
Kontakta mäklaren för visning

Malmen | Smålandsgatan 12A

Boarea
73 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
3 460 kr/mån
Pris
2 595 000 kr utgångspris

Nu kan vi äntligen presentera en fin bostad med bästa läge. Bostaden är väldisponerad och charmig. En riktigt bra bostad där du nu har möjlighet att skapa ditt nästa hem. Här uppe bor du med den utanförliggande alléns trädtoppar som närmsta granne, lite som att bo nära naturen fast ändå i centrala Kalmar. Bostaden har fönster på två håll vilket gör att ljuset i bostaden är fantastiskt.

Bostaden har planerats bra och bjuder på en väl genomtänkt och funktionell disposition. Du välkomnas av en hall som förgrenar alla rum. Gott om upphängningsyta och två klädkammare som slukar ytterligare förvaring. Först når vi bostadens kök. Köksluckorna har en fin utformning och går i gråa toner vilket passar perfekt för detta hem. I köket får du enkelt plats med ett bord för fyra framför ett stort fönster som ger utsikt över föreningens mysiga innergård.

Två sovrum i bra storlek finns såklart i detta hem. Ett av dem lite större där plats för dubbelsäng och sängbord finns. Här finns flertalet garderober för bästa förvaring. Det mindre sovrummet är fortfarande stort. Välj om du vill nyttja det som barnrum, hobbyrum eller som kontor.

Den fina sällskapsdelen är stor och bjuder på en balkong i ett trevligt solläge. Eftermiddag och kväll kommer njutas i solens strålar. Utsikten är magnifik över allén på Esplanaden och de fina husen längs med gatorna. I vardagsrummet får du enkelt plats med stor soffa samt matbord om du skulle vilja.

Det helkaklade badrummet är renoverat, går i ljusa beiga toner och är utrustat med dusch, tvättställ, toalett och tvättmaskin kombinerad med torktumlare. Nu slipper du spring i trapporna när du ska tvätta.

Kvarteret Malmen är helt optimalt beläget, centralt men samtidigt en bit bort från stadens absoluta mitt och brus. I kvarteret finns ett populärt café, förskola/skola, lekpark, livs, köpcentrum och Kalmar sim- och sportcenter. Du har endast en kort promenad in till Kvarnholmens fulla utbud av restauranger, shopping och nöjesliv och samma korta väg till grönska, Kalmarsund och vackra promenadstråk. Läget gör sig ypperligt oavsett ålder och intressen.

Här kan du och din familj bo bra, ett perfekt läge och en låg månadskostnad. I den låga avgiften ingår bredband, värme och vatten. I den välskötta föreningen finns det en fräsch tvättstuga och en övernattningslägenhet som dina mer långväga gäster kan hyra.

Varmt välkommen till Smålandsgatan 12A.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se