Malmen

Lägenhet i toppklass med trevligt läge

Visning Nygatan 16C
Kontakta mäklaren för visning

Malmen | Nygatan 16C

Boarea
60 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
4 140 kr/mån

Stolt kan jag nu hälsa dig välkommen till en nyproducerad tvårummare på Malmen. 2021 genomgick hela huset en förvandling och nya lägenheter byggdes till på vinden. Allt i denna bostad är alltså precis nytt och andas både charm och nytt på samma gång. Bostaden ligger högst upp i huset vilket gör att lägenheten och balkongen har en tilltalande utsikt över takåsarna och innergården. Här kan du koppla av utan någon som helst insyn.

Vid renoveringen gjordes genomgående smakfulla val där alla ytskikt och färger harmoniserar med varandra. Köket har beiga luckor och en passande bänkskiva. Från köket tar du dig vidare ut till en väl tilltagen balkong med fantastisk utsikt. Kök och vardagsrum ligger in till varandra vilket skapar en väldigt trevlig miljö både när du är ensam och när gästerna är på besök.

I sällskapsrummet bjuds det på charmigt snedtak, fina balkar och trevlig belysning. Denna sällskapliga del av bostaden kan med enkelhet möbleras med både soffa, matbord och hyllor och ändå upplevs rummet fortfarande rymligt.

Sovrummet är lugnt och harmoniskt, toner som passar perfekt i ett rum där du ska sova gott om natten. Även sovrummet har snedtak och synliga balkar. Rummet gör plats för dubbelsäng, nattduksbord, skrivbord och garderober.

Badrummet har vitt kakel på väggarna och beigea klinkers på golvet. Spring i tvättstuga och trapphus med din tvättkorg är nu ett minne blott, här finns nämligen både tvättmaskin och torktumlare. Badrummet har ett fönster som släpper in dagsljus och frisk luft.

Här bor du riktigt bra med en kort promenads avstånd till Kalmarsund, badplatser, strövområden, mataffär, bageri mm. På cykel eller till fots tar du dig snabbt och smidigt in till Kalmars centrala delar. Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se