Kattrumpan

Renoverad etta på första parkett

Visning Södra Långgatan 79F
Kontakta mäklaren för visning

Kattrumpan | Södra Långgatan 79F

Boarea
40 m²
Antal rum
1 rum
Månadsavgift
2 759 kr/mån
Pris
1 590 000 kr utgångspris

Nu är det dags att presentera ett fantastiskt boende på Södra Långgatan 79. Välkomna till ett av Kalmars mest omtyckta områden. Kattrumpan är många av Kalmarbornas favorit. Inte konstigt när Kalmarsund blir din närmsta granne. Vem har inte drömt om att se ett glittrande hav när du kliver ut på morgonen. Välplanerad och renoverad etta med stort kök och stort badrum. Ska du läsa på Universitetet eller bara vill ha nära till alla Kalmars smultronställen så ligger detta boende klockrent.

Du välkomnas av en hall med praktisk förvaring. Flertalet garderober slukar all din förvaring. Till höger om dig så har du upphängningsyta och plats för skoställ.

Köket är fint renoverat och ger dig som tycker om att laga mat extra lyx i vardagen. Här finns gott om förvaring bakom vita luckor. En grå bänkskiva passar perfekt med det gråa golvet. I köket har du plats för ett matbord för fyra personer.

Den sociala ytan har blivit ännu större i detta hem då man valt att platsbygga ett sovloft med en 120 säng. Sovloftet smälter in fint och gör idag plats för skrivbord eller liknande.

Stort badrum med allt som önskas i dova färger.

Varmt välkomna till ett hem som ger dig en bekväm och enkel vardag med all lyx runt knuten.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se