Ljusstaden

Etagelägenhet med tre sovrum och två balkonger

Visning Vänskapens väg 15C
Kontakta mäklaren för visning

Ljusstaden | Vänskapens väg 15C

Boarea
88 m²
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
5 814 kr/mån
Pris
1 750 000 kr utgångspris

Varmt välkommen till en väl omhändertagen och välplanerad etagelägenhet i populära Ljusstaden. Bostaden du nu ska har framför ger dig 88 ytterst välplanerade kvadratmeter. Ett modernt och funktionellt kök som ligger med en trivsam öppen planlösning mot sällskapsrummet. Det bjuds på tre sovrum i bra storlek. Ett badrum med en tvättpelare samt en gästtoalett. Du får något så lyxigt som två balkonger i två olika väderstreck. Det gör att du kan njuta av solens strålar när du vill det eller slappa i skuggan när du känner mer för det.

Boendet håller rakt genom en hög och modern standard. Den öppna planlösningen gör att hela familjen kam umgås tillsammans men ändå sysselsätta sig med olika saker. Det stora matbordet får plats men också soffa, tv och fler möbler. På nedre plan finns även en praktisk hall med klinker på och ingång till en klädkammare.

På övre plan finns tre bra sovrum. Alla rummen har en bra storlek som gör att dem kan nyttjas till det som passar just dig och din familj bäst. På våning två finns även en praktisk klädkammare samt en toalett.

Väljer du att bosätta dig i Ljusstaden har du närhet till allt vad naturen har att erbjuda. Badplatser, golfbana och vacker natur med fantastiska promenadstråk finns runt dig och gör din fritid så mycket enklare och roligare. Förskola finns i området och skola endast en kort promenad bort. Busshållplatsen finns runt knuten och väljer du att ta cykeln till centrum eller till Hansa city tar det ca 15-20 minuter.

Väl mött på visning !

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se