Linnéstaden

Gavellägenhet med en imponerande balkong

Visning Perstorpsvägen 16
Ons 29 November
Kontakta mäklaren för tidsbokning
Budgivning
Bud finns. Kontakta ansvarig mäklare.

Linnéstaden | Perstorpsvägen 16

Boarea
100.5 m²
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
5 613 kr/mån
Pris
3 590 000 kr utgångspris

Framför dig har du en imponerande gavellägenhet som bjuder en riktig wow-känsla. När du parkerat bilen eller cykeln i garaget tar du bekvämt hissen upp till bostaden som är belägen på våning 6.

Redan efter några steg in i hallen slås du av bostadens utsikt, ljus och rymd som är något alldeles, alldeles extra. Snabbt lägger du märke till den väl tilltagna balkongen som går runt hela din gavel. Balkongen gör plats för flera olika sittgrupper, matbord, grill och planteringar. Hela bostaden har en läcker utsikt över stadens siluett, trädtoppar och takåsar. Att bjuda över vänner på middagar kommer från och med nu bli ett sant nöje.

Bostaden bjuder på ett stilrent kök med en lagom öppen planlösning mot sällskapsrummet. Köksfönstret ger en trivsam utsikt över trädtoppar. Det ljusa köket är från Sentens och den maskinella utrusningen består av hel kyl, frys i rostfritt utförande, inbyggnadsugn samt mikro, induktionshäll, fläkt och integrerad diskmaskin. I den mer sällskapliga delen får du plats med soffa, soffbord och tv. Det ljusa sällskapsrummet går i en vinkel där ett större matbord får plats. Här får också en mysig läshörna med bokhyllor eller kanske en loungegrupp? Att få slå sig ner vid ett dukat bord och avnjuta en god middag samtidigt som du får vila ögonen över staden är något extra.

Bostaden har förärats med tre bra sovrum. Det större sovrummet ligger mer avskilt och passar utmärkt som föräldrasovrum. Från detta rum har du utgång till balkongen och mot ena väggen finner du skjutdörrsgarderober. Du har tillgång till ditt alldeles egna badrum som innehar dusch, toalett, handfat, spegel och handdukstork. Magiskt skönt att ha sitt egna badrum dit ingen annan behöver gå. De andra två rummen kan användas som sovrum, gästrum eller kanske låter du det bli till ett hemmakontor? Hemmet har flera garderober samt en praktisk klädkammare, alltså goda förutsättningar för att skapa ordning och reda.

Lägenhetens andra badrum är ett kombinerat dusch- och tvättrum här finns nämligen tvättmaskin och torktumlare. Det finns gott om förvaringsutrymmen och en bra bänkyta där du kan vika tvätten. Den behagliga golvvärmen skämmer bort fötterna och ett öppningsbart fönster släpper in dagsljus och frisk luft.

Bor du i Linnéstaden har du nära till fina grönområdena så som Skälby men också trivsamma promenadstråk. Du har kort väg till centrum som har ett brett utbud av butiker, restauranger, caféer och kulturella sevärdheter. Populära Giraffens köpcentrum där allt från mataffärer till butiker, apotek m.m. finns går du till på några minuter.
Har du barn i skolåldern så är närheten till förskolor och flertalet skolor en stor fördel.

I avgiften ingår förutom värme och vatten, även kabel-TV och bredband. Till föreningen finns ett mysigt växthus där du kan koppla av med en bra bok eller sitta och dricka något gott med vänner.

Varmt välkommen till ett hem att trivas i !

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se