Kvarnholmen

Vacker etagelägenhet på Kvarnholmen

Visning Södra vallgatan 17
Kontakta mäklaren för visning

Kvarnholmen | Södra vallgatan 17

Boarea / Biarea
111 / 8
Biarea
8 m²
Antal rum
3.5 rum
Månadsavgift
4 593 kr/mån
Pris
4 090 000 kr utgångspris

Nu har du ett unikt tillfälle att få bosätta dig i en vacker etagelägenhet på Kvarnholmen, kvarteret som toppar mångas lista när det kommer till frågan om vart deras drömboende ska vara beläget. I det stiliga huset från 1932 gömmer sig en trivsam etagelägenhet med detaljer och kvalitéer som verkligen imponerar. Här lever du med ett centralt läge med alla dess fördelar samtidigt som du bor på en lugn och vacker kullerstensgata.

Får du den äran att bosätta dig på Södra Vallgatan så bor du helt klart med ett fantastiskt läge. Från bostaden som ligger med ett otroligt lugnt och insynsskyddat läge högst upp i huset blickar du ut över Kalmars vackra vallgrav men också vårt vackra Slott, en vy som helt enkelt skiftar motiv efter årstid. En sak är dock konstant, motivet är vackert oavsett tidpunkt på året.

Påkostad, gedigen, mysig och välplanerad, det är så vi beskriver den här bostaden allra bäst. Ska vi gå in på detaljer så kan vi med fördel lyfta fram att lägenheten har vackra takbjälkar, genomgående rustikt tarkettgolv i gråbetsad ek, elegant kök från Ballingslöv (Nordic vitmålad ask) med vitvaror från Siemens samt Smeg och en bänkskiva i granit. Mer får du en ovärderlig balkong, underbart sällskapsrum, två sovrum, praktisk tvättstuga, stort badrum samt en gästtoalett och ett mysigt loft om 8 kvm. Ja, ni förstår ju själva att detta är en bostad utöver det vanliga.

Brf Domprosten 3 är en fin förening som är väldigt lågt belånad.

Kvarnholmen är ett av Kalmars mest populära områden att bosätta sig i och det är enkelt att förstå. Runt knuten har du hela centrum med dess rika utbud av affärer, caféer och restauranger. Givetvis finns det också bekvämligheter som mataffärer, gym, vårdcentral, biograf med närhet till tåg och busstation. Tänk att kunna bo så nära allt men ändå på en sådan lugn och vacker gata.

Varmt välkommen på visning.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se