Ljusstaden

Hög standard och trevlig planlösning

Visning Alice Babs gata 44J
Kontakta mäklaren för visning

Ljusstaden | Alice Babs gata 44J

Boarea
69.3 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
3 763 kr/mån
Pris
1 895 000 kr utgångspris

Varmt välkommen till en av de fina treorna på Alice Babs gata. Med sin höga standard, bra planlösning och den stora balkongen är det inte alls konstigt att denna adress och boendeform blivit så populär som den är idag.

I den välkomnande hallen landar dina fötter på ett praktiskt klinker, enkelt att hålla ren och snyggt att se på. På ena sidan av hallen kan du hänga av dig ytterkläderna och rakt framför dig finns en garderob, eller städskåp om det passar dig bättre.

Köket är från Ballingslöv och har en lagom öppen planlösning till sällskapsrummet. Skåpsluckorna är ljusa, bänkskivan i laminat går i en mörk ton och kaklet är vitt. Den maskinella utrustningen är från Bosch och består av hel kyl och frys, inbyggnadsugn och micro, häll, fläkt samt diskmaskin. I anslutning till köket får ett matbord för 6 personer gott om plats. Det rymliga sällskapsrummet kan enkelt möbleras med soffa, tv och avlastningsbord om du önskar det.

Det större sovrummet har garderober och rymmer enkelt en dubbelsäng, sängbord och byrå. Det mindre sovrummet har också garderober och passar utmärkt som barnrum, kontor eller gästrum. Sist når vi det helkaklade och stora badrummet. Här finns dusch med vikväggar, toalett, spegel, handdukstork, handfat med kommod och ett väggskåp. Givetvis finns tvättmaskin och torktumlare vilket innebär att spring i en gemensam tvättstuga är ett minne blott. Bra är att det både finns bänkyta att vika tvätten på, tvättställ och skåpsförvaring som rymmer handdukar, tvättmedel och mycket mer. Badrummet är utrustat med golvvärme och skänker fötterna en behaglig värme.

Den härliga balkongen och det fina läget i föreningen är verkligen ett stort plus. Här ute får du sol från lunch till dess att solen går ner. Med den här balkongen kan du glömma känslan av att känna dig instängd i en lägenhet. Här finns plats att bjuda in vänner till middag ute i det fria likväl som du kan sola eller bara slappa i en skön utesoffa. Vill du bjuda på grillat till middag funkar det fint då elgrillen får plats här ute. Under årets varmare dagar kan du svalka dig med ett dopp i föreningens gemensamma pool. Hur lyxigt är inte det?

Bosätter du dig i Ljusstaden har du lekplatser, grönområde och naturen precis runt knuten. I området finns affärer, förskola/skola och pizzeria. En kortare biltur tar dig till det mesta Kalmar har att erbjuda, vill du cykla till vår centrumkärna tar det ca 15 minuter. Busshållplats finns på en minuts promenad från dig.
I föreningen har det installeras solceller samt laddstolpar för elbil.

Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se