Södra området

Trivsam gavellägenhet med renoverat kök

Visning Sjöbrings väg 9
Kontakta mäklaren för visning

Södra området | Sjöbrings väg 9

Boarea
51 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 611 kr/mån
Pris
1 190 000 kr utgångspris

Vi vet att det är många som önskar ett boende med ett fritt och ljust gavelläge, den önskningen går i uppfyllelse här på Sjöbrings väg 9. Den här välplanerade och ombonade tvårummaren får gott om trivsamt ljusinsläpp under större delen av dagen. Lägenheten har en fin känsla över sig som gör att man trivs med detsamma du kliver innanför dörren.

Bostadens ljusa sällskapsrum har fönster i två olika väderstreck. Här vilar en vacker fiskbensparkett på golvet och väggarna är målade i en behaglig ljusgrå ton. Rummet gör plats för soffa, TV, hyllor och matmöblemang om du önskar det. Från sällskapsrummet tar du dig vidare ut till bostadens extrarum, en inglasad balkong. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe, en sommarlunch eller något gott att dricka framåt kvällen. Balkongen har en trätrall som är både snygg att se på och behaglig att placera fötterna på. På balkongen kan du möblera med en loungegrupp eller ett matbord.

Det funktionella och renoverade köket har ljusa skåpsluckor, en grå bänkskiva och ett stilrent grått kakel som stänkskydd. I köket får du plats med ett matbord för 4-5 personer. Den maskinella utrustningen har allt det du kan tänkas behöva här finns nämligen diskmaskin, spishäll, fläkt, kyl/frys (2023) och inbyggd ugn samt mikro. Allt i mycket gott skick.

Vägg i vägg med köket ligger ett väl tilltaget sovrum. Här får du plats med dubbelsäng, sängbord och byrå. I sovrummet finns det två garderober samt ett linneskåp. Den gröna färgen på väggarna ger rummet ett behagligt lugn.

Det kaklade badrummet går i ljusa toner och är utrustat med dusch, toalett, handdukstork, spegelskåp och tvättställ.

Sjöbrings väg ligger välbelägen på Södra området. Här bor du granne med naturen och har samtidigt gångavstånd till mataffärer, sjukhuset, padelbana, pizzeria m.m. Ska du in till centrum, universitetet eller till en badplats tar det det dig bara några minuter på cykel.

Varmt välkommen på visning.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se