Mörbylånga

Pampigt, vackert och välskött hus i hjärtat av Mörbylånga

Denna bostad är förbesiktigad
Visning Torget 1 och 1C
Kontakta mäklaren för visning
Budgivning
Bud finns. Kontakta ansvarig mäklare.

Mörbylånga | Torget 1 och 1C

Boarea / Biarea
273 / 85
Biarea
85 m²
Antal rum
8 rum
Tomtarea
529 m²
Pris
4 490 000 kr utgångspris

Nu kan vi stolt presentera ett pampigt, vackert och välskött hus från 1911. Huset ligger beläget mitt i centrala Mörbylånga med gångavstånd till all tänkbar service men också båthamn, mysiga stråk kring Kalmarsund och självklart flera badplatser. Du kommer snart märka att huset utformning passar flera olika familjekonstellationer.

Bostaden med sina 273 kvm i två plan samt en praktisk källare ger gott om utrymme för den stora familjen. I detta hem får både familj och vänner plats. I dag har hemmet hela åtta rum, varav fyra-fem sovrum. Båda sovrummen på entréplan har egen dusch och toalett.

Köket kommer vara en naturlig plats för familjen att vara tillsammans i. Det är rejält tilltaget med gott om både bänkyta och förvaring. Duka upp för stormiddag, här får verkligen alla plats. I ena delen av köket får till och med en soffgrupp plats. Hur mysigt är det inte att familj och vänner kan slå sig ner och umgås samtidigt som du själv håller ställningarna i köket? Bostaden har förr använts som Bed and Breakfast vilket fungerar utmärkt men bostaden passar också perfekt för familjen med småbarn såväl som med tonåringar som får sina egna krypin. Entréplan stoltserar mer med ett väl tilltaget sällskapsrum som idag nyttjas som mysigt tv-rum.

Övre plan har ett pampigt och ljust allrum där stora fönster ger glimtar över Kalmarsund. Du får också ett alldeles ljuvligt rum där det i dag står en vacker matsalsmöbel som följer huset om du önskar det. Från detta rum har du tillgång till en större balkong där du har utsikt över torget och kan njuta av kvällssolen. Mer finns det två stora sovrum och ett badrum med badkar och dusch.

På gården står ett vackert gårdshus som har tjock kalkstensfasad och mäter hela 55 kvm. Här ute får du ett sällskapsrum där den stora soffan får plats men också dubbelsängen. I ena hörnet står en vacker öppen spis som höjer mysfaktorn rejält. Mer finns här ett mindre kök, plats för matbord samt ett badrum. Huset är perfekt för tonåringen eller varför inte hyra ut?

Hela huset är i ett väldigt gott skick som gör att du kan flytta in och börja trivas med detsamma.

Varmt välkommen på visning.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se