Bremerlyckan

Pampig sekelskifteslägenhet

Visning Frejagatan 3A
Tis 26 September
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Bremerlyckan | Frejagatan 3A

Boarea
85 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 877 kr/mån
Pris
2 795 000 kr utgångspris

I en av Kalmars vackraste fastigheter finner vi en väl tilltagen och riktigt trivsam sekelskiftestvåa. Hemmet präglas av välbevarade och tidstypiska detaljer så som stuckaturer, spegeldörrar, stora fönster och vackert plankgolv som nyligen slipades och då behandlades.

Bostaden har genomgående ett gediget ljusflöde tack vare en fantastisk takhöjd och vackra, höga fönster i sekelskiftesstil. Takhöjden tillsammans med fönsterna ger lägenheten en pampig känsla.

Kök och sällskapsrum är placerade med en öppen planlösning till varandra, här finns det gott om plats för trevligt umgänge såväl till vardag som fest. En större köksö som också används som matbord blir en trivsam plats att samlas runt. Via köket når du en praktisk kontorshörna. Skulle du istället vilja använda detta till ett mindre sovrum så funkar det och då har du plötsligt en trea.

Det läckra och stora sovrummet är väl tilltaget vilket ger gott om plats åt dubbelsäng, sängbord och en mysig läshörna eller kanske skrivbordshörna? Allt efter dina önskemål och behov.

Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch, spegel, handfat med kommod och en tvättmaskin, skönt att slippa springa i trappor till en tvättstuga.

Den välkomnade och rymliga hallen har en vacker Ölandssten på golvet och är så pass rymlig att den kan möbleras med både byrå och garderober om du skulle vara i behov av det.

Bostadsrättföreningen Brf Furan 4 är en mycket välskött och låg belånad förening vilket märks på den låga avgiften om 3887 kr. Till lägenheten finns två vindsförråd. I föreningen finns två större och fräscha tvättstugor, här finns stora tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Föreningen har även en fräsch övernattningslägenhet som medlemmarna kan hyra mot en lägre kostnad.

Bor du på populära Bremerlyckan har du promenadavstånd till det mesta. Du har endast en kort väg till Kvarnholmen, Kalmarsund med badplatser, stationen, grönområden, restaurang och mycket , mycket mer.

Varmt välkommen till ett hem som du garanterat kommer trivas i.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se