Funkabo

Väldisponerad och charmig gaveltrea

Visning Ledungsvägen 10C
Kontakta mäklaren för visning

Funkabo | Ledungsvägen 10C

Boarea
72 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
3 749 kr/mån
Pris
1 195 000 kr utgångspris

Med sitt gavelläge och fönster i tre olika väderstreck får den här bostaden ett riktigt fint och ofta efterfrågat ljusinsläpp. Här får 50-talets charm och funktionalitet komma till sin yttersta rätt.

72 kvadratmeter har fördelats väl och här får du en trivsam och väl fungerade planlösning. Du kan få två bra sovrum alternativt ett föräldrasovrum och sedan låta det andra rummet får agera barnrum, gästrum eller kontor. I det rum som nuvarande ägare har låtit bli till sovrum finns både skjutdörrsgarderober och en klädkammare vilket ger fina möjligheter till ordning och reda.

Det rymliga och ljusa sällskapsrummet har fönster i två väderstreck och låter du dörren stå öppen till ena sovrummet får du faktiskt in ljuset från tre olika håll. Här har du ett högt och fritt läge helt utan någon insyn. Rummet gör plats för soffa, fåtöljer, TV, hyllor och ett matmöblemang. Från sällskapsrummet tar du dig vidare ut till balkongen som ligger med ett läge som skänker eftermiddag- och kvällssol.

I det hemtrevliga köket får du plats med ett matmöblemang för 4–5 personer. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, inbyggd micro, kyl/frys samt en fristående kyl.

Badrummet är helkaklat i ljusa färger.

Föreningens har en trivsam innergård med gungor, sittplatser, stor gräsyta och vackra planteringar.

På Ledungsvägen bor du med ett bekvämt avstånd till det mesta. På promenad- eller cykelavstånd når du centrum, Kalmarsund, badplats, vackra strövområden, mataffär, gym och mycket, mycket mer.

Här bor du bra till en låg månadsavgift om 3749 kr. Föreningen har ett gym som medlemmarna nyttjar fritt.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se