Ljusstaden

Fint boende med många bekvämligheter

Visning Gizella Pallays gata 5B
Kontakta mäklaren för visning

Ljusstaden | Gizella Pallays gata 5B

Boarea
105 m²
Antal rum
5 rum
Månadsavgift
5 257 kr/mån
Pris
2 495 000 kr utgångspris

Detta parhus är verkligen något speciellt. Redan från start ser vi de stora fördelarna som att få bo på en hörntomt utan granne. Intill dig finns träd och grönska. Vid första ögonblicket du kliver in märker du att bostaden fortfarande andas nytt och en välvårdad elegans. Interiören är smakfullt designad med noggrant utvalda material och färger som skapar en varm och inbjudande atmosfär.

En av höjdpunkterna i detta hem är det inglasade uterummet, skickligt och med varsam hand utformat. Detta uterum förlänger vardagsrummet och ger dig möjlighet att njuta av trädgården och naturen året runt, oavsett väder. Här kan du sitta och avnjuta dina måltider, umgås med vänner eller bara koppla av med en bra bok medan du känner naturens närvaro omkring dig. Uterummet har fått plissegardiner vilket gör att du kan anpassa solens strålar.

Trädgården är lagom stor och lättskött, perfekt för de som vill njuta av grönska och frisk luft utan att behöva lägga alltför mycket tid på underhåll. Med solceller på taket, elbilsladdare samt luftvärmepump med både kyla samt värme har detta hem också ett modernt och hållbart tänkande när det gäller energianvändning och miljöpåverkan. Fönstren har automatiska markiser vilket också underlättar din vardag.

Bosätter du dig på Gizella Pallays gata 5B har allt du behöver inom räckhåll samtidigt som du kan njuta av lugnet och den avslappnande atmosfären samtidigt som du på några få minuter når Kalmars utbud.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se