Södra området

Hemtrevligt boende med inglasad balkong

Visning Kylegatan 15
Kontakta mäklaren för visning

Södra området | Kylegatan 15

Boarea
56 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
4 553 kr/mån
Pris
1 395 000 kr utgångspris

Du ska nu få besöka en riktigt hemtrevlig tvårummare på Kylegatan 15. Hela hemmet har en varm och mysig känsla över sig som är svår att beskriva utan upplevs bäst på plats. När du lämnar trapphuset bakom dig stiger du in i en praktisk hall där det finns gott om plats för ytterkläder och skor. Hallen kan möbleras med en byrå och det finns två platsbyggda garderober.

Det rymliga och funktionella köket har träluckor och en ljus bänkskiva. Här finns det gott om bänkyta att jobba på och den maskinella utrustningen består av ny kyl/frys, häll, fläkt, ugn och diskmaskin. Ett stort fönster släpper in rikligt med dagsljus och ger dig samtidigt en fri utsikt. Vid fönstret får du plats med ett matmöblemang för 4-6 personer.

Hemmets sällskapsrum har har en fin känsla över sig. På golvet ligger ett gediget och fint trägolv. Rummet kan möbleras på flera olika vis. Önskar du både soffa och matbord går det alldeles utmärkt. Via detta rum når du ett inglasat uterum som ger bostaden en riktigt bra extrayta, en yta du kan nyttja så gott som året om. Notera det fria läget du har från balkongen.

Vidare har lägenheten ett sovrum i väldigt bra storlek. Väggarna har en behaglig grå ton som ger ett lugnt intryck. Här får du plats med dubbelsäng, sängbord och kanske en skrivborshörna om du önskar det ? Sovrumsfönstret vetter mot husets baksida och här är helt insynsskyddat.

Vidare finns ett fräscht helkaklat badrum med ett öppningsbart fönster.

På Kylegatan bor du med ett bekvämt avstånd till det mesta. På promenad- eller cykelavstånd når du centrum, Kalmarsund, badplats, vackra strövområden, mataffär, universitet, sjukhus, gym och mycket, mycket mer. I området finns mataffär, pizzeria och ett välrenommerat bageri.

Det har installerats solceller i föreningen vilket ger dig fördelaktiga elkostnader.

Väl mött på visning !

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se