Bremerlyckan

Trea på Bremerlyckan med balkong

Visning Stensövägen 7A
Tis 26 September
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Bremerlyckan | Stensövägen 7A

Boarea
71 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
5 242 kr/mån
Pris
1 590 000 kr utgångspris

Framför dig har du en bostad där du snabbt ka känna dig som hemma från allra första stund. Den här välplanerade trerummaren en fin grund men du behöver lägga lite tid och kärlek för att få bostaden i ett perfekt skick. Gör du det så har du verkligen en riktigt fin lägenhet där du kommer trivas fint.

I den hall som nu hälsar dig välkommen finns det gott om plats för skor och ytterkläder i garderober. På golvet ligger ett praktiskt klinker som passar blöta och grusiga skor. Hallen leder dig sedan vidare till alla rum.

Viker du direkt höger från hallen når du ett väl tilltaget sovrum som gör plats för dubbelsäng, sängbord, byrå och liten arbetshörna om du önskar det. Här finns fina förvaringsytor i form av tre garderober. Mitt emot detta rum ligger sovrum nummer två, ett rum som för dig kanske passar bättre som barnrum, gästrum eller kontor, låt dina behov och önskemål få avgöra.

Bostadens kök har ljusa luckor och en bänkskiva i praktiskt, rostfritt stål. Maskinellt är köket utrustat med kyl/frys, spis och fläkt. Det finns plats för ett matbord där gästerna kan slå sig ner och hålla den som för dagen är köksansvarig sällskap under matlagningen.

Det stora sällskapsrummet är i så bra storlek att du får plats med både soffa, TV och ett matmöblemang. Från rummet tar du dig naturligt vidare ut till balkongen, en balkong som gör sig ypperligt för lata dagar i solstolen eller kanske en kvällsfika eller drinkkväll med en vän.

Badrummet har våtrumsmatta på väggar och golv. Utrustningen i badrummet består av dusch, handfat, spegelskåp och toalett.

Föreningen har två gemensamma uteplatser på innergården, uteplatser som medlemmarna får nyttja fritt. Det finns även en gemensamhetslokal och tvättstuga.

Bremerlyckan är ett av Kalmars mest eftertraktade områden, vilket är lätt att förstå. Här bor du med gångavstånd till centrum, stationen, universitetet, Kalmarsundsparken, Kalmars vackra slott m.m. Här finns allt det du behöver för en bekväm vardag samtidigt som du har några av Kalmars mest populära smultronställen precis runt hörnet.

Varmt välkommen på visning.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se