Svensknabben

Välplanerat och påkostat enplanshus från 2020

Visning Svensknabbevägen 2F
Lör 23 September
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Svensknabben | Svensknabbevägen 2F

Boarea / Biarea
124 / 8
Biarea
8 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
362 m²
Pris
6 100 000 kr utgångspris

Här, på Svensknabbevägen 2F finns ett ytterst välplanerat och välskött enplanshus. Huset söker nu nya ägare som vill flytta in och börja trivas precis lika bra som nuvarande ägare gör idag.

Villan du nu har framför dig har disponerats på ett funktionellt och mycket trivsamt sätt. Bostaden med byggår 2020 har en fin och genomtänkt planritning som passar många familjekonstellationer. Här bor du bra och utan några större krav på underhåll, renoveringar eller trädgårdsskötsel. Hemmet har genomgående smakfulla och påkostade materialval.

Framsidan har en mindre stenlagd uteplats där du får plats med ett bord och stolar och via entrén tar du dig vidare in i bostadens välkomnande hall som har skjutdörrsgarderober. Fötterna landar på ett praktiskt klinkergolv för att sedan övergå till ett gediget ekparkett med skön golvvärme.

Direkt till höger från hallen återfinns det hemtrevliga och påkostade köket från Sentens med all den maskinella utrustning du kan tänkas behöva. Du får en bänkskiva i svart sten, hel kyl och frys, kombinerad inbyggnadsugn/mikrovågsugn, induktionshäll om 70 cm, fläkt, diskmaskin och vinkyl. Mellan köket och sällskapsrummet kan du placera ett större matmöblemang där vänner och familj får gott om plats för att njuta av goda middagar och trevligt umgänge.

Med sin öppna planlösning från köket når du ett ljust sällskapsrum. Stora fönsterpartier från golv till tak gör att du får ett fint ljusinsläpp och gott om rymd. Rummet gör plats för soffa, TV, matmöblemang och hyllor. I slutet av denna flygel har du ett sovrum i bra storlek.

Boendets kringbyggda innergård blir din avskärmade och ostörda oas. Här kan du njuta under årets varmare månader, dricka morgonkaffet och läsa tidningen eller på kvällskvisten lägga något gott på grillen, semesterkänslan är aldrig långt borta i ett atriumhus.

Villan har ytterligare två bra sovrum där det större sovrummet har praktiska skjutdörrsgarderober som ger fina förutsättningar för att skapa god ordning och reda. I detta sovrum har du stora fönsterpartier ut mot din innergård men också en altandörr som gör att du kan stuga ut i det fria när du vill.

Förutom ett stort helkaklat badrum med bubbelbadkar och dusch får du något så lyxigt som ytterligare ett badrum med dusch samt en separat tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare.

Fastighetens exteriöra miljö bjuder på en stor altan som ger dig en trivsam utsikt. Altanen leder dig sedan vidare till en lagom stor gräsmatta. Ägarna låter hälsa att uteplatsen gör det möjligt att njuta av solens strålar under hela dagen. Altanen är i så pass bra storlek att du får plats med matmöblemang, loungegrupp, grill och krukor för planteringar i mindre skala om du önskar det.

Trädgårdsredskap, vinterdäck, verktyg m.m. kan du förvara i ett utvändigt förråd om 8 kvm som är isolerat och har klinker på golvet.

Ett hemtrevligt och lättskött boende som passar såväl gammal som ung. På Svensknabbevägen bor du nära naturen och med badrocksavstånd till Kalmarsund samtidigt som du har ett bekvämt cykelavstånd in till centrum. Med en kort promenad når du badplatser, skola, förskola, lekplats, mataffär och allt annat som ger dig en smidig vardag. Huset är som tidigare nämnt fördelat på ett plan, det gör att boendet passar precis alla åldrar.

Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se