Bergavik

Väldisponerad bostad med ett lummigt läge

Visning Enighetens väg 49
Kontakta mäklaren för visning

Bergavik | Enighetens väg 49

Boarea
67 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
4 258 kr/mån
Pris
1 395 000 kr utgångspris

Bostadsrättföreningen Havsörnen och Enighetens väg är en riktig personlig favorit bland bostadsrättsområdena i Kalmar. Det här är området som verkligen har allt. Du bor bra med direkt närhet till Kalmarsund, populär badplats, vacker natur och fina motionsslingor. Du har samtidigt promenadavstånd till mataffär, lekplatser, vårdcentral, bibliotek mm. In till centrala Kalmar tar du dig smidigt med cykel, bil eller buss. Här kan du bosätta dig och njuta av en smidig och trivsam vardag.

Den aktiva och ytterst välskötta föreningen är uppbyggd med flera små innegårdar vilket ger en gemytlig bykänsla i miniformat. På området finns grönområden, lekplatser, planteringar och sittplatser. I föreningen finns gemensamt gym, samlingslokal, pingisrum, laddstationer mm. Föreningens månadsavgifter har varit på samma nivå sedan den bildades. Vid årsskiftet 2022/2023 höjdes avgiften för första gången för att möta läget med kraftigt stigande räntor och ökade kostnader för el, fjärrvärme, sophämtning m.m. Denna höjning är inkluderar i aktuell avgift, tryggt och bra att veta.

Den bostad du nu har framför dig ligger med ett lummigt läge med sin uteplats mot en skogsdunge. Du bor praktiskt i entréplan utan ett enda trappsteg.
Det väl rymliga och ljusa sällskapsrummet har fönster i två olika väderstreck. Från rummet tar du dig vidare till den stenlagda uteplatsen.
Även sovrummet har förärats med fönster på två håll. Här får du plats med en dubbelsäng och sängbord.

Köket har ett stort fönsterparti med ett fritt läge. Här får du plats med ett matmöblemang för 4–6 personer.

Det väl tilltagna badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, dusch, toalett och tvättställ. Här finns ett fönster som släpper in dagsljus.

I bostadens hall får du plats med ytterkläder och skor och du får även en praktisk klädkammare som rymmer gott om både kläder och andra tillhörigheter.

En ytters välplanerad tvårummare som kan bli en riktigt bra bostad om du ger den nya ytskikt, vitvaror och renoveringskärlek.

Väl mött på visning!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se