Linnéstaden

Extraodinär lägenhet på våning sju med slående utsikt

Visning Perstorpsvägen 16
Lör 23 September
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Linnéstaden | Perstorpsvägen 16

Boarea
101.5 m²
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
5 613 kr/mån
Pris
3 850 000 kr utgångspris

Nu ska jag äntligen få presentera en bostad utöver det vanliga. Jag vågar nästan påstå att jag nu får visa dig föreningens bästa lägenhet. Lägenheten är belägen i en byggnad med alla moderna faciliteter och imponerande detaljer. Med tillgång till både garage och hiss erbjuds enkel och bekväm parkering samt smidig åtkomst till alla våningsplan vilket gör att bostaden passar alla målgrupper.

När du kliver in i lägenheten möts du av ett överväldigande ljusinsläpp från tre håll, vilket skapar en känsla av rymd och ljus. Ljuset, utsikten och rymden är något extra och som vi sällan ser. Detta ger inte bara en trevlig atmosfär utan erbjuder även en spektakulär utsikt över omgivningen. Jag säger bara WOW.

En stor bonus med denna bostad är balkongen som erbjuder två olika sollägen. Ett direkt söderläge med sol från soluppgång till sen middag. Balkongen är verkligen imponerande i storlek och ger dig gott om utrymme att njuta av utomhuslivet. Oavsett om du vill ha ett matbord för trevliga middagar utomhus eller en loungegrupp för avkoppling och avslappning, finns det gott om plats att skapa den perfekta utemiljön.

Det som verkligen gör balkongen till något speciellt är att den är längst upp i huset, vilket ger en otrolig känsla av frihet och öppenhet. Du kan njuta av obegränsad himmel och det generösa ljuset som strömmar in i hemmet. Denna öppna och ljusa atmosfär skapar en inbjudande och harmonisk känsla i hela bostaden. Under denna tid på året kommer du att spendera många härliga timmar på balkongen tillsammans med goda vänner och nära och kära. Det blir en perfekt plats för att umgås, njuta av god mat och dryck, och skapa minnen som varar livet ut.

Inne i bostaden bjuds du på ett kök med en lagom öppen planlösning mot sällskapsrummet. Köket är från Sentens och den maskinella utrusningen består av hel kyl, frys i rostfritt utförande inbyggnadsugn samt mikro, induktionshäll, fläkt och integrerad diskmaskin. Intill sällskapsrum finns en naturlig plats för ett större matmöblemang.

Bostaden har förärats med tre bra sovrum. Det större sovrummet passar utmärkt som föräldrasovrum. Här når du bostadens mindre badrum. De andra två rummen kan användas som sovrum, gästrum eller kanske låter du det bli till ett hemmakontor? Hemmet har flera garderober samt en praktisk klädkammare, alltså goda förutsättningar för att skapa ordning och reda.

Lägenheten har såklart också ett större badrum med tvätt och torktumlare. Den behagligas golvvärmen skämmer bort fötterna och ett öppningsbart fönster på gästtoaletten släpper in härligt ljus.

När du bor i Linnéstaden kan du dra nytta av de fina grönområdena i Skälby, perfekta för promenader, löpning eller picknickar med familjen. Stadens centrum erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och kulturella sevärdheter, så det finns alltid något att göra och upptäcka. Giraffen köpcentrum är också inom räckhåll och erbjuder ännu fler shopping- och nöjesalternativ.

För familjer är närheten till förskolor och skolor en stor fördel. Du behöver inte resa långt för att säkerställa att dina barn lätt ta sig till och från skolan varje dag.

Sammanfattningsvis erbjuder Linnéstaden i Kalmar en bekväm och praktisk livsstil med närhet till grönområden, shopping, utbildning och en rad fritidsaktiviteter. Det är en idealisk plats att kalla hem och njuta av allt som den nya delen av staden har att erbjuda.

Det är också värt att nämna att i avgiften för lägenheten ingår inte bara värme och vatten, utan även kabel-TV och bredband. Till föreningen finns också ett mysigt växthus om du vill odla eller bjuda in vännerna dit.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se