Tvärskog

Fint läge på lugn återvändsgränd

Denna bostad är förbesiktigad
Visning Nabovägen 8
Kontakta mäklaren för visning

Tvärskog | Nabovägen 8

Boarea / Biarea
98 / 122
Biarea
122 m²
Tomtarea
971 m²
Pris
1 475 000 kr utgångspris

Denna fina enplansvilla är en perfekt plats att kalla hemma. Med varsam hand har man bevarat detaljer ger huset en genuin och fräsch känsla. Samtidigt har du möjligheten att sätta din personliga touch och skapa ditt drömhem.

Huset erbjuder tre sovrum av bra storlek, vilket ger gott om utrymme för hela familjen eller möjlighet att använda rummen för andra ändamål som arbetsrum eller hobbyrum. Varje sovrum är omsorgsfullt utformat med tanke på komfort och har tillräckligt med utrymme för den större familjen.

Det stora vardagsrummet blir en central punkt i huset och inbjuder till avkoppling och social samvaro. Här finns gott om plats för bekväma sittmöbler och inredda ytor för att skapa en mysig och välkomnande atmosfär. Från vardagsrummet har du också tillgång till ett inglasat uterum, vilket ger möjlighet att njuta av utomhuslivet året runt och förlänga sommarkvällarna.

Köket är rymligt och har plats för ett matbord där hela familjen kan samlas för måltider och samtal. Med sin funktionella layout och välbevarade charm blir köket en plats där matlagning blir till en njutning. Här finns utrymme för moderna apparater och gott om förvaringsmöjligheter för att hålla ordning på köksredskap och matvaror.

Förvaring är också en viktig faktor i detta hem. Det finns gott om inbyggda förvaringsskåp och garderober för att organisera och hålla ordning på dina ägodelar. Detta ger dig möjlighet att ha ett välorganiserat hem och minska oreda och röra.

Med sin varsamma renovering och bevarade detaljer ger denna enplansvilla en unik och genuin atmosfär. Här kan du sätta din egen prägel och skapa ditt drömhem. Med tre sovrum av bra storlek, ett stort vardagsrum med utgång till ett inglasat uterum, ett kök med plats för matbord och gott om förvaring får du en perfekt plats att skapa minnen och trivas i.

Tvärskog är en idyllisk by omgiven av frodig natur och vackra skogsområden. Belägen långt ifrån stadens brus och stress erbjuder den en lugn och fridfull miljö för dem som söker avskildhet och närhet till naturen.
Byn är omgiven av grönskande skogar, vilket ger invånarna fantastiska möjligheter till friluftsliv och natursköna promenader. Här kan du uppleva den friska luften, lyssna på fågelsång och njuta av den vackra omgivningen året runt. Skogarna i Tvärskog bjuder också på rika möjligheter till svamp- och bärplockning, vilket är en populär aktivitet bland byns invånare.

Bycentrumet har en charmig småstadskänsla. Det finns också grundläggande service som skola och dagis för att tillgodose behoven hos byns familjer. Du har promenad- eller cykelavstånd till att det du och din familj behöver för att få en fungerande, enkel vardag. Matbutik finns 5 minuter från ditt hem. du bor också med 15 minuters pendlingsavstånd till både Kalmar och Nybro. Inom 200 meter finner du lekplats, pulkabacke, belyst isbana och gym. Förskola och skola finns precis intill Nabovägen. I Tvärskog finns något för alla åldrar så som vuxengymnastik, fotbollsförening, padelbana och utegym. På behagligt promenadavstånd finns även Ryabackens badplats vid Hagbyån.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se