Ekerum

Smidigt semesterboende på Ekerum

Visning Stuga 80, Brf Halltorp Stugby
Kontakta mäklaren för visning

Ekerum | Stuga 80, Brf Halltorp Stugby

Boarea
15.74 m²
Antal rum
1 rum
Månadsavgift
1 472 kr/mån
Pris
375 000 kr

Unna dig en avkopplande semester eller investera i en lönsam uthyrningsbostad med denna charmiga stuga i Brf Halltorp Stugby på vackra Öland! Stugan är belägen vid Ekerums badplats, vilket ger dig direkt tillgång till bad och sol vid havet.

Stuga 80 har ett trevligt läge med skyddad uteplats med härlig morgon- och dagssol. När kvällssolen stundar flyttar du enkelt ut utemöblerna i trädgården. Stugan har ett mindre kök med en utrustning bestående av spis, kyl, micro och förvaring. De yteffektiva drygt 16 kvadratmeterna rymmer två till fyra sängplatser. Stugan har sin egan dusch och wc med ingång från altanen.

Intill stugbyn ligger First Camp som erbjuder massor av aktiviteter för barn och vuxna. Här finns bland annat lekplatser, utegym, minigolf, matbutik, glasskiosk och restaurang med underhållning. Inte långt bort ligger också Ekerum Resort som erbjuder golfbanor i toppklass, padelbanor, tennis, mountainbike och flera mysiga restauranger.

I området finns underbara vandringsleder däribland naturreservatet Halltorps Hage med flerhundraåriga ekar, samt Rällaskogen med stora strövområden och hundbad längs stranden.

Stugan är en del av Brf Halltorp Stugby och erbjuder goda uthyrningsmöjligheter som sköts smidigt av First Camp. Perfekt för dig som vill ha en lönsam och underhållsfri investering eller bara njuta av en härlig semester på Öland. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska stuga!

Ansvarig mäklare

Andreas Warme

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-966 85 06 | andreas@rydmanlanga.se