Fredriksskans

Med utsikt över Ängö, Ölandsbron, Malmfjärden och Kvarnholmen

Visning Ronny Nilssons gata 6
Kontakta mäklaren för visning

Fredriksskans | Ronny Nilssons gata 6

Boarea
73 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
5 673 kr/mån
Pris
3 395 000 kr utgångspris

Framför dig har du en nyproducerad trerummare om 73 välplanerade kvadratmeter. Här blir du den första som flyttar in och skapar ett hem. Du får ett helt underbart läge på det populära nybyggda Fredriksskansområdet. Bo bra med gångavstånd till Kvarnholmen och hela dess generösa utbud av shopping, restauranger och nöjesliv. Du bor centralt och har samtidigt kontakt med naturen och utsikt över vackra Malmfjärden, Ängö, Kvarnholmen och t.o.m. Ölandsbron. Det är lätt att förstå att Fredriksskans seglat upp till ett av Kalmar mest attraktiva område.

Nuvarande ägare var en de första som fick välja bostad i projektet och det finns gott om fina attribut som gjorde att valet föll på just denna lägenhet. Bostaden är placerad högst upp i huset som fått namnet " Vinter". Här bor du med en underbar utsikt som du aldrig kommer tröttna på. Balkongen är utmärkt placerad vilket gör att du får en riktigt fin utsikt. Här kan du sitta och njuta i lugnet medans stadens brus pågår endast ett stenkast bort.

På Ronny Nilssons gata 6 får du kök och sällskapsrum med öppen och modern planlösning till varandra. Det välutrustade köket från Marbodal har ljusgrå luckor och mörk bänkskiva i laminat. Från denna del av bostaden har du utgång till bostadens magiska balkong.

Bostaden har två sovrum. Ett av dem passar utmärkt som master bed-room och det andra som extrarum eller kontor. Båda rummen har utsikt över Malmfjärden.

Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, handfat med kommod, spegel, tvättmaskin, torktumlare, spotlights i taket och skön golvvärme.

I Brf Fredriks Udde finns bilpool, möjlighet till bilplats i garage, övernattningslägenhet, gemensamhetslokal och förråd till varje lägenhet. I området finns fina gemensamma grönytor med lekplats och pergola.

Vill ni se mer inifrån lägenheten kontakta mäklaren.

För mer information om projektet, besök https://www.riksbyggen.se/bostad/kalmar-lan/kalmar-kommun/kalmar/fredriksudde/

Tillträde är möjligt fr o december.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se