Funkabo

Välplanerad etta med fin känsla

Visning Kungsgårdsvägen 30B
Tis 30 Maj
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Funkabo | Kungsgårdsvägen 30B

Boarea
33 m²
Antal rum
1 rum
Månadsavgift
2 534 kr/mån
Pris
695 000 kr

Framför dig har du nu en riktigt hemtrevlig etta som ligger perfekt belägen högst upp i huset på Kungsgårdsvägen 30B. Bostadens 33 kvadratmeter är utmärkt fördelade för att skapa god funktion och en fin känsla.

I denna charmiga bostad får du ett mindre kök som är utrustat med kyl, frys, spis, ugn och fläkt. Ljusinsläpp får du i form av ett takfönster.

Vidare har hemmet ett rymligt och ljust sällskapsrum med sovalkov som går att möblera efter just dina önskemål och behov. I rummet får både soffa, matbord och tv plats. I sovalkoven ryms en större säng och sängbord. Nuvarande ägare har valt att dela av rummet med en byrå och på så sätt har du skapat ett mindre sovrum. På golvet ligger ett parkettgolv som ger hela rummet en gedigen känsla.

I det fräscha halvkaklade badrummet finns förutom dusch, toalett, handfat också tvättmaskin som gör att du slipper springa till tvättstugan och passa tvättider.

På Kungsgårdsvägen bor du i ett trivsamt område med närhet till affär, Skälby 4 H-gård med dess fina grönområden och utegym samtidigt som endast en cykeltur på ca 10 minuter tar dig till centrum och universitetet.

Relativt nyligen byttes det fönster i föreningen vilket är ett stort lyft för helhetskänslan i lägenheten. När du har övernattande gäster på besök kan du hyra en av föreningens två gästlägenheter och vill du träna kan du nyttja föreningens gym.

I huset finns det hiss. I avgiften ingår värme, vatten och bredband.

Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se