Färjestaden

En kustnära idyll i hjärtat av Öland

Nyproduktion
Visning Brf Solstrimman lgh 4B
Kontakta mäklaren för visning

Färjestaden | Brf Solstrimman lgh 4B

Boarea
55 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 586 kr/mån
Pris
1 900 000 kr Fast pris

Det är svårt att inte lockas av Öland. En fantastisk plats med så mycket att erbjuda, inte bara på sommaren, utan hela året om. Med ett problemfritt och bekvämt boende kan du sluta bekymra dig över alla måsten och i stället lägga tiden på att till fullo, njuta av öns magi varje dag.
Här bygger vi GBJ bygg nu och du kan flytta in i en helt ny bostad, redan i juni 2023!


Njut av det bästa Öland har att ge, med Kalmar i sikte över sundet!

Kristallklart vatten, vackra solnedgångar, naturupplevelser i världsklass, solmogna jordgubbar – ja här kan du släppa vardagens måsten och verkligen njuta av livet. I Färjestaden har du lika nära till stranden som till natursköna alvaret. Saknar du den lilla stadens brus, tar du enkelt cykelfärjan Dessi över till Kalmar. Här får du allt och lite till!
Brf Solstrimman - Där Öland är som närmast
I Färjestaden, endast två kilometer från Kalmarsund, bygger GBJ Bygg ett bostadskvarter som tar vara på Ölands bästa sidor. Brf Solstrimman har fortfarande några radhus kvar. Här erbjuder vi radhus om 2 rok, med rymligt kök, stort välutrustat badrum och sovrum med mycket garderober. Lägenheterna har härligt ljusinsläpp från två håll. Radhusen som finns kvar har två härliga uteplatser där du redan i juni kan sitta och njuta av Öland! Havsnära livskvalitet, betalbara insatser och ett fridfullt grannskap är ingredienserna i detta projekt som tilltalar familjer, seniorer, bostadsdebutanter och alla däremellan.

Vi erbjuder dig som köper en ny bostadsrätt av oss, möjligheten att skjuta upp tillträdet av din nya bostad i upp till 12 månader. Det minimerar risken för att du ska behöva betala dubbla boendekostnader i det fall försäljningen av din nuvarande bostad är svår och drar ut på tiden.
Du behöver inte gå igenom några ansökningar och kan välja att ta del av erbjudandet oavsett vart i processen du befinner dig, dock senast en månad före det inflyttningsdatum vi meddelat dig. Det är enkelt – behöver du skjuta på ditt tillträde löser vi det.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se