industriradhus med bästa läge i anslutning till E22

Visning Kvastgatan
Kontakta mäklaren för visning

Kvastgatan

Boarea
72 m²
Tomtarea
100 m²
Pris
999 000 kr

I Kvastmossens industriområde finns det möjlighet att förvärva friköpta lokaler på en tomt om ca 5000 kvm.

Lokalerna är 6 m x 12 m (72 m2) och kan utökas till 108 m2 med ett halvt entresolplan.Takhöjden är 6 m i nock och 4,6 m vid port.

Samtliga lokaler har en vikport om 4000 x 4000 mm (BxH), gångdörr i stål samt aluminiumfönster. Gavellokalerna har 5 fönster.

Lokalerna byggs på en betongplatta med en stomme av varmförzinkat stål. Ytterväggarna består av prefab sandwichelement 150 mm med en kärna av mineralull och in och utvändig beklädnad av stål. Innerväggarna består av sandwichpanel 100 mm och varje lokal är en egen brandcell utförd i El 60.

Varje lokal förbereds för att kunna installera wc, dusch och pentry.

Kommunalt vatten och avlopp samt el är framdraget till varje fastighet och det ingår en fiberanslutning som är betald och anslutning finns i det gemensamma teknikrummet. En brunn kommer finnas i varje lokal med gemensam oljeavskiljare.

Konceptet friköpta lokaler innebär att både företag och privatpersoner blir lagfaren ägare och behöver således inte betala någon avgift.

Samtliga köpare blir en del av en obelånad samfällighetsförening, vilket innebär att samtliga fastighetsägare delar på kostnaden för VA, försäkring av fastigheten, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, skötsel av gemensamhetsytor samt oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kr/månad.

Lokalerna har ett brett användningsområde och kan användas som t.ex. verksamhetslokal, kontor, förråd, träningslokal, verkstad, lager, studio, frisörsalong, bilgarage, båtförvaring, husvagnsförvaring, motorcykelförvaring m.m. Möjligheterna är stora och lokalerna går även att hyra ut eller sälja.

Momsregistrerade företag har möjligheten att göra avdrag för mervärdesskatt för den delen som avser byggkonstnaden.

Den närmsta ytan runt lokalerna kommer vara asfalterad och övriga ytor är grovplanerade. P-platser kommer finnas vid varje port med utrymme för 2 bilar/lokal.

I övrigt kommer ett staket att sättas upp runt hela området med en slaggrind. Utebelysning kommer finnas vid varannan port och vid gavlarna.

Ansvarig mäklare

Andreas Warme

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-966 85 06 | andreas@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Simon Rydman

073-076 62 77 | simon@rydmanlanga.se