Södra området

Fantastisk villa med trädgård utan insyn

Denna bostad är förbesiktigad
Visning Germundsgatan 18
Sön 24 September
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Södra området | Germundsgatan 18

Boarea / Biarea
228 / 18
Biarea
18 m²
Antal rum
8 rum
Tomtarea
638 m²
Pris
7 995 000 kr utgångspris

Södra området i Kalmar är känt för sin natursköna miljö, charmiga bostadsområden och närhet till både stadens centrum och vackra kuststräckor. Här finns det många attraktiva platser och aktiviteter att utforska.

Här kan du njuta av Stensös naturområde som erbjuder vandringsleder och utmärkta möjligheter till friluftsliv. Du kan njuta av promenader längs strandlinjen, beundra den vackra naturen och ta in den friska luften.
Det finns också stränder där du kan sola och ta ett uppfriskande dopp under sommarmånaderna. Södra området i Kalmar är perfekt för den som vill kombinera närhet till stadsliv och natursköna omgivningar.

Detta vackra hus, byggt år 1927, är en verklig pärla som fångar ögat med sin charm och tidstypiska detaljer. Beläget mitt i stan erbjuder det en privat och insynsskyddad tillflyktsort med en trädgård som ger en känsla av lugn och ro.

Huset sträcker sig över tre våningar samt en källare, vilket ger gott om utrymme för både boende och olika aktiviteter. Varje plan har sin unika karaktär och ger möjligheter till flexibilitet och anpassning efter din familjekonstellation. Källaren är fin och ger dig gott om utrymme för förvaring eller liknande.

Den ljusblå fasaden ger huset en inbjudande karaktär. Detta ger en hint av historisk charm samtidigt som det ger en modern touch till huset. Trädgården är en av husets främsta tillgångar, med sin insynsskyddade atmosfär. Här kan du koppla av och njuta av lugnet mitt i staden. Med grönskande träd, blommor och växter skapas en fridfull oas där du kan njuta av utomhusaktiviteter, umgänge med familj och vänner eller bara ta en stund för dig själv.

Trots att huset har sin historiska charm är det omsorgsfullt underhållet och uppdaterat för att möta dagens behov och krav på komfort och bekvämlighet.
Att bo i detta vackra hus från 1927 är att leva i en kombination av historia och nutid. Du får förmånen att bo i ett unikt och karakteristiskt hem med goda utrymmen, samtidigt som du kan njuta av den insynsskyddade trädgården mitt i stadens puls. Det är en sällsynt möjlighet att hitta en sådan pärla, där du kan skapa minnen och trivas i en atmosfär av tidlös skönhet precis som nuvarande ägare gjort.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se