Ett av Kalmars absolut bästa lägen

Nyproduktion
Visning Ronny Nilssons gata 2
Kontakta mäklaren för visning

Ronny Nilssons gata 2

Boarea
67 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
5 347 kr/mån
Pris
2 790 000 kr

Väldisponerad tvårummare i markplan. För utom en riktigt bra lägenhet får du en trivsam och stor uteplats med ett skyddat läge mot föreningens gröna innergård. Gott om ljusinsläpp från två håll. Fantastisk takhöjd om hela 2,9 m!

Har du som många andra drömt om att bo centralt men ändå i lugna omgivningar — med direkt närhet till både vatten, vackra promenadstråk, butiker, restauranger och caféer? Nu ger vi dig möjligheten.
På Fredriksskans uppför Riksbyggen 76 ljusa bostadsrätter i modern tappning med många bekvämligheter. Bostäderna blir ljusa med öppna och sociala planlösningar. I stort sett alla lägenheter får en trevlig balkong eller uteplats och en del får till och med flera stycken.

I Brf Fredriks Udde i Kalmar består av totalt fyra huskroppar och är ritade av ingen mindre än arkitekten Thomas Sandell på arkitektfirman Sandellsandberg. Samtliga huskroppar får sin egen unika karaktär i form av olika och noga utvalda färg- och materialval, vilket kommer ge liv till platsen.

I föreningen skapas fina mervärden så som bilpool och föreningscyklar. Alla boende i föreningen får dessutom ta del av trevliga gemensamma utrymmen så som en gemensamhetslokal för fest och kalas och en grönskande gård med pergola och en mindre lekplats för de små. Det kommer även finnas en fin övernattningslägenhet för era långväga gäster. Givetvis blir det hiss hela vägen från garage/källare och samtliga lägenheter får tillgång till ett separat förråd i källare.

I Brf Fredriks Udde betalar du bara för det du själv förbrukar – smart va! I månadsavgiften ingår nämligen värme, bostadsrättstillägg på din hemförsäkring samt de fasta avgifterna för vatten och hushållsel. De driftskostnader som tillkommer är förbrukning av hushållsel, varmt och kallt vatten samt hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Tele2 för abonnemang av TV, bredband och telefoni. För detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg på din månadsavi.

Vi vet också att när man köper en lägenhet i nyproduktion så är det en tid till inflyttning. Livet står inte stilla och mycket kan hända längs med vägen, därför ingår Riksbyggens Trygghetslöfte när du köper en bostad i Brf Fredriks Udde. Detta för att du som köpare ska kunna känna dig trygg när du köper en bostad, även om livet tar vändningar som man inte kan råda över.

Vi tänker mycket på miljön när vi bygger nya bostäder, vilket vi kommer göra även på Fredriksskans då byggnaderna kommer att certifieras med Miljöbyggnad Silver. Miljöbyggnad Silver är ett svenskt system för certifiering av byggnader som premierar låg energianvändning, goda innemiljöer och granskade materialval. Utöver detta ställer nivån höga krav på dagsljusfaktorer i bostaden, ljudmiljö, behovsstyrda ventilationssystem och fuktsäkerhet. Det garanterar bra, ljusa och energieffektiva bostäder – och ett långsiktigt hållbart bostadsområde.

Inflyttning sker i två etapper, preliminärt höst/vinter 2023.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se