Ekerum

Smidigt semesterboende på Ekerum

Visning Stuga 46, Brf Halltorp Stugby
Sön 1 Oktober kl 14:15 - 14:45
Öppen visning
Budgivning
Bud finns. Kontakta ansvarig mäklare.

Ekerum | Stuga 46, Brf Halltorp Stugby

Boarea
13.88 m²
Antal rum
1 rum
Månadsavgift
1 297 kr/mån
Pris
349 000 kr

Unna dig en avkopplande semester eller investera i en lönsam uthyrningsbostad i Brf Halltorp Stugby på vackra Öland! Stugan är belägen vid Ekerums badplats, vilket ger dig direkt tillgång till bad och sol vid havet.

Stugan har ett mindre kök med en utrustning bestående av spis, kyl, micro och förvaring. Stugan rymmer fyra sovplatser, däribland en utdragbar säng för två personer samt ett mindre matmöblemang. Altanen har ett härligt läge mot den vackra kvällssolen.

Intill stugbyn ligger First Camp som erbjuder massor av aktiviteter för barn och vuxna. Här finns bland annat lekplatser, utegym, minigolf, matbutik, glasskiosk och restaurang med underhållning. Inte långt bort ligger också Ekerum Resort som erbjuder golfbanor i toppklass, padelbanor, tennis, mountainbike och flera mysiga restauranger.

I området finns underbara vandringsleder däribland naturreservatet Halltorps Hage med flerhundraåriga ekar, samt Rällaskogen med stora strövområden och hundbad längs stranden.

Stugan är en del av Brf Halltorp Stugby och erbjuder goda uthyrningsmöjligheter som sköts smidigt av First Camp. Perfekt för dig som vill ha en lönsam och underhållsfri investering eller bara njuta av en härlig semester på Öland. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska stuga!

Ansvarig mäklare

Andreas Warme

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-966 85 06 | andreas@rydmanlanga.se