Linnéstaden

Imponerande gavellägenhet med underbar balkong

Visning Perstorpsvägen 16
Tor 1 Juni
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Linnéstaden | Perstorpsvägen 16

Boarea
96 m²
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
5 385 kr/mån
Pris
3 790 000 kr utgångspris

Framför dig har du en imponerande gavellägenhet som skänker en riktig wow-känsla. Ljuset, utsikten och rymden är något extra och som vi sällan ser. Lägg där till att balkongen går runt hela din gavel där du kan ha flera olika sittgrupper, matbord eller gröna planteringar som balkonger vanligtvis inte kan erbjuda. Över din balkong har du bar himmel som är en bidragande orsak till att hemmet badar i ljus. Att bjuda över vänner på middagar kommer från och med nu bli ett sant nöje.

Inne i bostaden bjuds du på ett kök med en lagom öppen planlösning mot sällskapsrummet. Det gråa köket är från Sentens och den maskinella utrusningen består av hel kyl, frys i rostfritt utförande inbyggnadsugn samt mikro, induktionshäll, fläkt och integrerad diskmaskin. Mellan sällskapsrum och kök finns en naturlig plats för ett större matmöblemang.

Bostaden har förärats med tre bra sovrum. Det större sovrummet passar utmärkt som föräldrasovrum. Här har du utgång till balkongen och mot ena väggen finner du skjutdörrsgarderober. De andra två rummen kan användas som sovrum, gästrum eller kanske låter du det bli till ett hemmakontor? Hemmet har flera garderober samt en praktisk klädkammare, alltså goda förutsättningar för att skapa ordning och reda.

Ena badrummet är ett kombinerat dusch- och tvättrum här finns nämligen tvättmaskin och torktumlare. Det finns gott om förvaringsutrymmen och en bra bänkyta där du kan vika tvätten. Den behagligas golvvärmen skämmer bort fötterna och ett öppningsbart fönster släpper in frisk luft. Gästtoaletten har handfat, toalett och spegel.

I lagom takt ser vi Linnéstaden växa fram. Ju mer vi ser desto bättre blir det, området går helt enkelt från klarhet till klarhet. Bosätter du dig i Linnéstaden har du nära till fina grönområden på Skälby, centrum, köpcentret Giraffen och förkola/skola, det gör att du och din familj kan skapa en smidig vardag.

Har du bil, parkerar du den i garaget för att sedan ta hissen upp till lägenheten. I avgiften ingår förutom värme, vatten även kabel-tv och bredband.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se