Färjestaden

ETT KLOKT SÄTT ATT BLI MED LOKAL

Nyproduktion
Visning Industrigatan 17B
Kontakta mäklaren för visning

Färjestaden | Industrigatan 17B

Boarea
52 m²
Tomtarea
60 m²
Pris
1 125 000 kr

Har du växt ur din verkstad eller drömmer du om att starta eget? Vill du etablera dig centralt på Öland, lagom stort och utan att det kostar skjortan? Då är Industrigatan 17 det perfekta konceptet för dig.

Här, med lättåtkomligt läge i expansiva Färjestaden, bygger vi ett industriradhus med cirka 30 nyproducerade lokaler. De säljs med äganderätt, inlusive moms, du betalar ingen hyra och kan inreda precis som du vill. Ett klokt och tryggt sätt att äga lokal, skräddarsytt för dina behov och med finansiell planeringssäkerhet.

Industrigatan 17 ligger i utkanten av Färjestaden. Härifrån är det 15 bilminuter in till centrala Kalmar och fem minuter upp till pulsådern 136. Det finns redan många andra företag i området.

Lokalerna är på 52 kvm, 96 kvm och 106 kvm, med möjlighet att önska egen storlek. Dessutom kan du välja till en entresolplan om ca 18 kvm och en wc för att göra din nya arbetsplats ännu mer ombonad.

Alla lokaler är driftklara och utrustade med en Mitsubishi luftvärmepump, om du vill kan du komplettera med solceller på din del av taket. Området är säkrat med 3 meter stängsel och infart via en 6 meters GSM-styrd grind.

Ibland är det ensamt att vara småföretagare. I industriradhuset får du goda grannar att låna verktyg av eller ta en morgonkaffe med. Kanske hittar ni nya sätt att göra affärer tillsammans?

Industrigatan 17 byggs av lokala entreprenörer och enligt höga kvalitetsstandarder. Vi vet vad företagare behöver för att låsa upp sin port med ett leende på morgonen. Ditt nya firmaliv börjar här!

Ansvarig mäklare

Andreas Warme

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-966 85 06 | andreas@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Simon Rydman

073-076 62 77 | simon@rydmanlanga.se