Trekanten

Fint hus med mycket potential

Denna bostad är förbesiktigad
Visning Gamla vägen 46
Kontakta mäklaren för visning

Trekanten | Gamla vägen 46

Boarea / Biarea
169 / 38
Biarea
38 m²
Antal rum
7 rum
Tomtarea
1 920 m²
Pris
1 890 000 kr

Beläget i lugnt och familjärt villakvarter i hjärtat av Trekanten ligger Gamla vägen 46. Den fina 1,5-plansvillan sticker ut på gatan och är nu redo för dig som vill sätta din egen prägel på din bostad. Den här tomten gör plats för hela familjens intressen och behov. Här kan du och din familj bjuda in till trevliga trädgårdsfester, spela fotboll, hoppa studsmatta och i den insynsskyddade delen av trädgården kan du förverkliga stora som små planteringsdrömmar. Huset är beläget långt fram på tomten vilket gör att den stora delen av tomten är på baksidan av huset.

Nu hälsas du välkommen in i villan. In till huset finns två ingångar, en groventré samt en ingång som tar dig till en rymlig hall. Från bostadens groventré når du hemmets största badrum samt tvättstuga. Skulle du renovera här skulle du kunna få ett gigantiskt badrum med tvättstuga i ett. Vill du hellre dela upp det går det minst lika bra.

Efter groventrén når vi hemmets hjärta, köket. Stort och ljust är vad jag skulle beskriva köket som. Här finns gott om plats för matbord, köksö och gott om köksförvaring. Köket leder dig vidare till två sällskapsrum i fil. Kanske blir ett av rummen till för tv-tittande och det andra rummet får agera umgängesdel. I det ena rummet kan du njuta av värmen och ljudet från en sprakande eldstad. Från sällskapsdelen tar du dig naturligt ut på baksidans altan.

Då var det det dags att välkomna dig upp till våning två. Det första rummet du möter är ett större vardagsrum. Perfekt att ha ett extra rum för barnen eller för dig själv. Mer finns tre rejäla sovrum. Ett av sovrummen har en balkong ut mot husets framsida. Ytterligare två sovrum gör sig perfekta som barnrum, gästrum eller kontor. Välj det som passar dig bäst. Såklart finns även på detta plan ett badrum.

Blir du nästa ägare till Gamla vägen 46 bor du med det rätta läget i Trekanten. Du har promenadavstånd till förskola, skola, fotbollsplan, padelbana, pizzeria, välsorterad mataffär samt tågstation. Med en smidig bilfärd tar du dig in till Kalmar på cirka 15 min och du har ungefär samma restid till Nybro, helt enkelt ett perfekt pendlingsavstånd. Välkommen till Gamla vägen 46 för att trivas lika bra som nuvarande ägare gjort i 45 år.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se